Cala Lliteres 5

6
Bungalow.Net logo

Groot rijtjeshuis aan de kust van Cala Lliteres, behorend tot Cala Ratjada, waar de bergen en de zee geweldig zijn. Het biedt accommodatie voor 6 personen.

De drie terrassen zijn het perfecte decor om onvergetelijke momenten door te brengen die voor altijd in uw geheugen zullen blijven. Een van hen is perfect om een heerlijke barbecue te bereiden en de andere twee zullen thuiskomen voor onze gasten. U kunt genieten van een ontspannen en sappig ontbijt op het grote terras terwijl u het droomachtige landschap bewondert, een prachtige combinatie van groen met het blauw van het water. Het tweede terras bevindt zich op de bovenste verdieping en wordt het perfecte zonneterras om te zonnebaden terwijl u het uitzicht bewondert.



Dit is een huis met drie verdiepingen, waarvan de bovenste verdieping slechts het terras is. Op de begane grond vindt u een ruime woon- / eetkamer met airconditioning die ideaal is voor gasten die willen uitrusten en naar de satelliet-tv of een dvd-film willen kijken. De keuken is onafhankelijk en biedt een keramische kookplaat, een oven en alles wat u nodig heeft om te koken alsof u thuis bent. De wasruimte is onafhankelijk en het heeft een wasmachine, een wasdroger, een strijkijzer en een strijkplank. Nog steeds op deze verdieping vindt u een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en het toilet. Eenmaal boven heeft u nog twee slaapkamers: een met een tweepersoonsbed, een badkamer met bad en een uitgang naar een balkon; de andere slaapkamer heeft een uitschuifbed. Alle slaapkamers zijn voorzien van AC en een kast. We kunnen een kinderbedje en een kinderstoel klaarmaken voor als u op reis bent met een baby. Eindelijk, een badkamer met een bad maakt de eerste verdieping af.



Cala Lliteras is een van de meest rustige woonwijken in Cala Ratjada, die integendeel een veel levendiger gebied is, ideaal om te winkelen, naar bars en restaurants te gaan en te genieten van het geweldige nachtleven. Bovendien bevindt u zich aan het uiteinde van het eiland met snelle toegang tot veel zand- en rotsstranden en baaien. De dichtstbijzijnde is Cala Agulla, op ongeveer 1 km afstand, hoewel u de zee in een paar stappen bereikt.



Opmerking: We kunnen geen gasten onder de 30 jaar accepteren, tenzij ze worden vergezeld door hun ouders. We hebben kopieën van de paspoorten van alle gasten nodig om de boeking te accepteren.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is verboden.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.



Afstanden

Strand: 1 km - Cala Agulla

Luchthaven: 73.6 km - Son Sant Joan

Golfterrein: 7,2 km - Golf Capdepera

Stad: 0,5 km - Cala Ratjada

Treinstation: 33,5 km - Manacor

Bushalte: 0.650 km - Cala Lliteras

Veerboot: 43.9 km - Puerto de Alcudia

Ziekenhuis: 30.6 km - Hospital de Manacor



Toeristenlicentie: ETVPL / 12561



De Ecotasa (toeristenbelasting) moet contant ter plaatse worden betaald bij het inchecken. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen. De belasting wordt gehalveerd vanaf de 9e dag van uw verblijf. Alle gasten moeten de Ecotasa betalen, behalve mensen jonger dan 16 jaar. U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging cala lliteres 5

De ligging van "cala lliteres 5" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.