Sol I Vent

6
Bungalow.Net logo

In de bevoorrechte urbanisatie van Cala Llombards en op slechts 650 meter van de paradijselijke baai, verwelkomt dit prachtige zomerhuis 6 - 8 gasten.

Tussen de buitenruimtes zijn twee veranda's en een grote binnenplaats perfect voor de verschillende dagelijkse plannen en momenten die u gaat genieten. De achterveranda staat garant voor een goed begin van de dag, een heerlijk ontbijt proeven voordat je naar het strand vertrekt, of gewoon thuis blijven om te ontspannen aan de hangende hangmatten die een boek lezen of zonnebaden op een ligstoel. 'S Middags nodigt de grote ingebouwde barbecue u uit om een sappige gegrilde maaltijd te bereiden, om vervolgens de avond daar door te brengen en, wie weet? Blijf tot in de kleine uurtjes plezier hebben in goed gezelschap op de buitenbanken.



De architectonische stijl van het huis straalt een speciale charme en karakter uit. Behoudens een traditionele stijl maar tegelijkertijd modern, wanneer je binnenkomt, vind je een geweldige woonkamer waar je de satelliet-tv kunt kijken en een poosje kunt rusten. Achter een grote boog vindt u de eethoek en de keuken. Hier kunt u uw beste gerechten op de keramische kookplaat of de oven bereiden en ze dan meteen op tafel nuttigen, of misschien rust u liever uit op de veranda, waar u direct vanuit de keuken kunt komen. De wasruimte heeft een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank. Er zijn twee badkamers met douche en in totaal 4 slaapkamers. Drie van de slaapkamers hebben een tweepersoonsbed en de laatste heeft twee eenpersoonsbedden. Daarnaast bieden drie van hen ook elk een kast. Een kinderbedje en een hoge stoel evenals 5 fans maken de uitrusting compleet.



Cala Llombards is een stille urbanisatie gelegen in een absoluut bevoorrechte natuurlijke omgeving met een adembenemende zanderige baai met turquoise wateren. Het beste van alles is dat je het in slechts een paar minuten lopen zult bereiken, want het ligt op slechts 650 meter van de accommodatie. Cala s'Almunia en de indrukwekkende Caló des Moro zijn vlakbij, evenals het natuurpark van Mondragó, de perfecte plek om van de natuur te genieten en excursies te maken. Je hebt enkele supermarkten voor je dagelijkse boodschappen in Cala Llombards, en ook bars en restaurants waar je de culinaire cultuur van Mallorca kunt proeven.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is verboden.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.

De openhaard in de woonkamer kan niet worden gebruikt.



Afstanden

Strand: 0.650 km - Cala Llombards

Luchthaven: 50.6 km - Son Sant Joan

Golfbaan: 20,3 km - Golf Vall d'Or

Woonplaats: 0,001 km - Cala Llombards

Treinstation: 37,8 km - Manacor

Bushalte: 0.190 km - Cala Llomabrds

Veerboot: 57,5 km - Puerto de Palma

Ziekenhuis: 39 km - Hospital Comarcal de Manacor



Toeristenlicentie: ET / 3647



Er is een verplichte toeristenbelasting op de Balearen, genaamd Ecotasa. Alle gasten, behalve mensen jonger dan 16 jaar, moeten deze belasting betalen. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen en wordt vanaf de 9e dag voor de duur van de reis met de helft verminderd. U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging sol i vent

De ligging van "sol i vent" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.