Las Estrellas

4
Bungalow.Net logo

Fantastisch huis voor 4 personen in Cala Llombards met privé zwembad en slechts 1,1 km van zijn prachtige baai.

Dit geweldige huis excelleert dankzij de eenvoudige buitenkant, maar is tegelijkertijd gezellig en zeer verzorgd, waar de echte hoofdrolspeler ongetwijfeld het prachtige chloorbad is omgeven door een grindterras met 4 ligstoelen en een gemeubileerd gebied waar je kunt zonnebaden met een kopje koffie, een vers fruitsap of een glas wijn. Het zwembad heeft een afmeting van 8 x 4 meter en heeft een waterdiepte van 1 tot 1,75 meter. U vindt een buitendouche, een tafel met stoelen en een barbecue beschikbaar.



In het huis ontdekt u een grote woonkamer -met AC en een houtkachel, een comfortabele bank en TV-Sat-, die open staat naar de eetkamer en de keuken, waar u uw beste recepten op de keramische kookplaat kunt bereiden of de oven. De wasruimte is onafhankelijk en is uitgerust met een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank. Er zijn twee slaapkamers met AC en een kledingkast elk, een met een tweepersoonsbed en de andere met twee eenpersoonsbedden. We zorgen voor een kinderbed en een kinderstoel als u met uw baby reist. Ten slotte completeert een badkamer met douche de accommodatie. En een elektrische radiator is op aanvraag beschikbaar.



Cala Llombards is een rustige en gezinsvriendelijke woonwijk te midden van een bevoorrechte natuurlijke omgeving, met een prachtige zanderige baai van turquoise water, gelegen op slechts 1,1 km afstand van het huis, evenals de prachtige maar nog kleinere baai van Caló des Moro, gelegen op slechts 1,6 km weg van huis, ga niet weg zonder er een bezoek aan te brengen! Het natuurpark van Mondragó is ook erg dichtbij en het is perfect om los te koppelen terwijl u geniet van de natuur of een excursie maakt. Voor uw dagelijkse boodschappen biedt Cala Llombards een supermarkt en een aantal bars en restaurants.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is verboden

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke extra kosten.



Afstanden

Strand: 1,1 km - Cala Llombards

Luchthaven: 49.9 km - Son Sant Joan

Golfterrein: 13,6 km - Golf Platz Cala D'or

Stad: 6 km - Santanyí

Treinstation: 56,9 km - Palma

Bushalte: 6,9 km - Santanyí

Veerboot: 59 km - Puerto de Palma

Ziekenhuis: 38 km - Hospital de Manacor



Toeristenlicentie: L12E7572



Er is een verplichte toeristenbelasting op de Balearen, genaamd Ecotasa. Alle gasten, behalve mensen jonger dan 16 jaar, moeten deze belasting betalen. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen en wordt vanaf de 9e dag voor de duur van de reis met de helft verminderd.



U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging las estrellas

De ligging van "las estrellas" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.