Sa Caleta

6
Bungalow.Net logo


Prachtige villa in mediterrane stijl in Cala Egos, geschikt voor 6 (+ 1) personen.

Verfris uzelf in het zwembad van 9 x 2,8 m (waterdiepte van 0,5 - 1,8 m). Het zwembad wordt schoon gehouden met chloor en omgeven door een grasveld met ligbedden en een klein hek voor privacy. Ideaal om te zonnebaden en te ontspannen. Er is een eetruimte op de veranda en een grill voor een barbecue met vrienden en familie. Het perceel is omheind en u heeft directe buren.



De accommodatie van 360m2 is verdeeld over 2 verdiepingen. De lichte inrichting met natuurlijke kleuren nodigt uit om te ontspannen in de woonkamer met airconditioning, een film te kijken op de satelliet-tv of een boek te lezen. De aparte eetkamer is geschikt voor 6 personen. De aparte keuken is volledig uitgerust om comfortabel te koken: keramische kookplaat, oven, vaatwasser en een tafel met 6 stoelen. Er is ook een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank aanwezig.

Er zijn drie slaapkamers. De eerste heeft een tweepersoonsbed, airconditioning, een kledingkast en een eigen badkamer met bad. Het ligt op de begane grond, waar u ook een andere badkamer met douche vindt.

Er zijn 2 slaapkamers op de eerste verdieping: één met een eenpersoonsbed en een uitschuifbed, de andere met een tweepersoonsbed. Beide kamers zijn voorzien van airconditioning en hebben een kledingkast. Als u met een baby reist, kunnen wij op aanvraag een kinderbed en kinderstoel verstrekken.



Het huis ligt in Cala Egos, in het zuidoosten van Mallorca. Het dorp heeft alle diensten (supermarkt, restaurant, bar enz.) die u nodig heeft om uzelf te verzorgen tijdens uw verblijf. Alle andere diensten zijn te vinden in Cala D'Or en Porto Petro. De kustresorts zijn gemakkelijk te bereiken en bieden een breed scala aan entertainmentopties. Het strand ligt op slechts 950 meter van het huis en hoewel het erg klein is, is het een waar paradijs met fijn zand en helder water. Andere stranden in de omgeving zijn de stranden in het natuurpark Mondragó, Cala Esmeralda of Cala Ferrera.



Opmerking: We accepteren geen gasten onder de 25 jaar, tenzij ze worden vergezeld door hun ouders. We hebben kopieën van de paspoorten van alle gasten nodig om de boeking te accepteren.



Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen en privéfeesten is niet toegestaan.



Afstanden:

Strand: 0.950 km - Platja de Cala Egos

Luchthaven: 56.3 km - Son Sant Joan, Palma

Golfbaan: 11 km - Vall d'Or Golf, S'Horta

Dorp: 0.001 km - Cala Egos

Treinstation: 33 km - Plaça de l'Estació, Manacor

Bushalte: 0.600 km - c / de Sa Marina, Cala Egos

Veerboot: 64.2 km - Port de Palma

Ziekenhuis: 32.2 km - Hospital de Manacor

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging sa caleta

De ligging van "sa caleta" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.