Can Calistro

8
Bungalow.Net logo

Welkom in dit prachtige landhuis met privézwembad, tennisbaan en een prachtig uitzicht op de bergen in Caimari. Het is geschikt voor 8 personen.

De grote chloorfilter zwembad van deze villa, omringd door het gazon en vervolgens door de bergen, wordt de perfecte plek om te ontkoppelen en af te koelen als het warm is. Het heeft een afmeting van 9 x 4 meter en de waterdiepte loopt van 0,9 tot 2,2 meter. U vindt er 6 ligstoelen rond, waar u kunt zonnebaden voordat u naar de barbecue gaat om een heerlijke maaltijd te bereiden. U kunt ervan genieten op de veranda of aan de tafel op het grasveld aan de andere kant van het huis. De veranda is ook perfect om te ontspannen terwijl u geniet van een glas wijn na een grappige tenniswedstrijd aan het hof dat ook beschikbaar is. De buitendouche zal ook erg behulpzaam zijn. Het pand is omheind en er zijn directe buren.



In dit rustieke huis met één verdieping, vindt u een ruime woon- / eetkamer, perfect om een tijdje TV-Sat te kijken, die is uitgerust met airconditioning en een open haard. Vervolgens vindt u de keuken met een keramische kookplaat, een oven, een magnetron en andere gebruiksvoorwerpen en apparaten, evenals een tafel met stoelen voor het geval u liever geniet van uw maaltijden hier. De wasruimte is onafhankelijk en het heeft een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank. U zult 4 slaapkamers vinden om te rusten, allemaal met een kast. Drie van hen bieden een tweepersoonsbed en airconditioning, en de laatste heeft twee eenpersoonsbedden en een ventilator. Een van de eersten heeft toegang tot de tuin en een eigen badkamer met een bad. Er zijn nog twee badkamers voor de rest van het huis, een met een douche en de andere met een badkuip. Als u met uw baby reist, kunnen we een kinderbed en een kinderstoel klaarmaken.



Caimari is een gezellig en rustig dorp aan de voet van het Tramuntana-gebergte, perfect voor liefhebbers van kleine charmante plaatsen met slechts een kleine supermarkt, de traditionele bar en het restaurant van de stad. Er zijn verschillende routes om te oefenen wandelen of fietsen beginnen in Caimari. Het dichtstbijzijnde strand ligt in Puerto de Alcudia, op ongeveer 31 km afstand. Maar u kunt rijden om de baaien van de bergketen te leren kennen en een bezoek brengen aan de onvergelijkbare Cala Tuent of sa Calobra, echte juwelen op het eiland!



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is verboden.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.

Er is een externe parkeerplaats voor 3 auto's.



Afstanden

Strand: 31 km - Puerto de Alcúdia

Luchthaven: 46 km - Son Sant Joan

Golfbaan: 26,6 km - Golf Pollença

Plaats: 0.400 km - Caimari

Treinstation: 8,5 km - Inca

Bushalte: 1 km - Caimari

Veerboot: 31,4 km - Puerto de Alcúdia

Ziekenhuis: 7,4 km - Hospital Comarcal de Inca



Toeristenlicentie: ETV / 5656



De Ecotasa (toeristenbelasting) moet contant ter plaatse worden betaald bij het inchecken. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen. De belasting wordt vanaf de 9e dag van uw verblijf gehalveerd. Alle gasten moeten de Ecotasa betalen, behalve mensen jonger dan 16 jaar. U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging can calistro

De ligging van "can calistro" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.