Es Garroveral 3

6
Bungalow.Net logo


Geweldig huis aan de rand van Bunyola, met een mooie tuin en een zoutzwembad, waar 5-6 gasten van hun vakantie in complete privacy en rust kunnen genieten. Welkom bij dit prachtige huis met een privé zoutwater-zwembad van 8x4 met een diepte van 1 tot 1.70m, waar u een duik kunt nemen terwijl u geniet van het prachtige landschap en het buitengewone uitzicht op de nabijgelegen Tramuntana bergen. Het zwembad is omgeven door gras en u kunt zonnebaden op een van de zes hangmatten. De buitendouche is ideaal voor een snelle verfrissing. Er is een fantastisch overdekt terras net naast de ingang en een terras bedekt met rit, beide ideale plekken om te genieten van een lekker diner met uw geliefden. Ook zult u genieten van het kleine huis naast deze ruimte uitgerust met een keuken, barbecue en een oven!



Het huis is traditioneel ingericht en is verdeeld over twee verdiepingen. Als u de accommodatie betreedt, komt u binnen in een ruimte met een woonkamer met een open haard en satelliet-tv, een eetkamer en een grote keuken met gasfornuis, waar u alle nodige voorzieningen zult vinden die u nodig heeft om uw favoriete gerechten te bereiden. Deze ruimte heeft directe toegang naar buiten. Er is ook een aparte wasruimte met een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank. Er is een mooie slaapkamer met een tweepersoonsbed en een badkamer met een douche en op de begane grond. Boven zijn er nog twee slaapkamers, één met een tweepersoonsbed en directe toegang tot een terras, en een andere slaapkamer met een eenpersoonsbed. Als er een extra gast komt, is er een extra bed in de slaapkamer beneden. Alle slaapkamers hebben elk een kledingkast en airconditioning. Als u met een baby reist, is er op aanvraag een kinderbedje en een kinderstoel beschikbaar. Voor de winter kunnen we maximaal drie radiators verstrekken.



Bunyola is een zeer rustig dorp gelegen aan La Serra de Tramuntana, zeer dichtbij de stad Palma. Vanuit Bunyola kunt u verschillende uitstapjes maken en routes volgen door het Tramuntana-gebied met onvergetelijke dorpen zoals Sóller, Biniaraix, Fornalutx enz. Ook vindt u hier alle benodigde voorzieningen die u tijdens uw verblijf nodig heeft, zoals restaurants en bars of supermarkten. We raden u aan een bezoek te brengen aan de kathedraal van Palma, La Seu, en een wandeling te maken door de kleine geplaveide straatjes in het oude centrum of te gaan winkelen.



Opmerking: De verhuur van dit huis is gebaseerd op de Spaanse wet van stedelijke voorwaarden (29/1994, 24 november). Volgens deze wet is het huis beschikbaar voor seizoenhuur. In het contract staat geen enkele toeristische dienstverlening vermeld. Het is alleen het gebruiken en genieten van het huis.  



Opmerking: deze accommodatie accepteert geen klanten onder 25 jaar, behalve als ze met hun ouders reizen. We hebben ID-kopieën van elke persoon nodig om de reservering te accepteren.



Neem voor meer informatie contact op met de eigenaar.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is niet toegestaan.

Er is buitenparkeerplaats voor drie auto's.



Afstanden:

Strand: 19 km - Palma

Luchthaven: 24 km - Son Sant Joan

Golfbaan: 4,8 km - Son Termens

Dorp: 4 km - Bunyola

Treinstation: 6,7 km - Santa María

Bushalte: 3,6 km - Bunyola 

Veerboot: 18 km - Puerto de Palma 

Ziekenhuis: 11,3 km - Hospital Son Espases

Borg: €300,-

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging es garroveral 3

De ligging van "es garroveral 3" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.