Darrera Es Campanar

4
Bungalow.Net logo


Welkom in dit mooie en moderne huis in Bunyola, ideaal voor 4 personen.

Vanaf het dakterras heeft u een fantastisch uitzicht op het dorp Bunyola en zijn omgeving. Het is perfect om te zonnebaden en te ontspannen. In de gemeubileerde binnenplaats kunt u genieten van grillgerechten en aangename uren doorbrengen met vrienden en familie.



Het huis met 3 verdiepingen heeft een ruime woon/eetkamer met airconditioning en open keuken gelegen op de begane grond. Bekijk een programma op satelliet-tv of organiseer een spelavond met de kinderen. De keuken is uitgerust met een keramische kookplaat en alle benodigde keukengerei om te koken. Er is ook een wasmachine, een strijkplank en een strijkijzer aanwezig.



Er zijn twee slaapkamers. Er is een slaapkamer op de begane grond met een onderschuifbed, een eigen badkamer met douche en toegang tot het terras. De tweede slaapkamer met een tweepersoonsbed en airconditioning ligt op de eerste verdieping. Er is een tweede badkamer met douche op de eerste verdieping. Op aanvraag is er een babybedje en een kinderstoel beschikbaar.



Het dorp Bunyola ligt dichtbij het Tramuntana-gebergte en is uw ideale vakantiebestemming als u van wandelen of fietsen houdt. Veelzijdige routes, b.v. naar de waterval Salt d'Es Freu of naar het Castillo de Alaró maar ook naar de bergdorpjes Biniariax, Fornalutx, Valldemossa en Soller zijn aan te bevelen.



In Bunyola vindt u alle belangrijke diensten die u nodig heeft voor uw verblijf. Het dichtstbijzijnde zandstrand ligt in Puerto de Soller. Van Soller loopt de historische spoorlijn door schilderachtige landschappen naar Palma de Mallorca. De hoofdstad van het eiland Palma met cultureel aanbod en historische gebouwen zoals de kathedraal La Seu, het kasteel Bellver en de prachtige oude binnenstad is een bezoek waard.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is niet toegestaan.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.

Houdt u er rekening mee dat het huis zich in het centrum van Bunyola bevindt en dat in de week van 18 tot 24 september het stadsfestival wordt gevierd. Er kan wat lawaai op straat zijn.



Afstanden:

Strand: 25 km - Playa de Palma

Luchthaven: 25 km - Son Sant Joan

Golf: 9 km - Son Termens

Dorp: 1 km - Bunyola

Treinstation: 8 km - Es Caülls, Festival Park

Bushalte: 1 km - Bus 220

Veerboot: 29 km - Balearia, Palma

Ziekenhuis: 6 km - Hospital Joan March



Toeristenlicentie: ET/4396

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging darrera es campanar

De ligging van "darrera es campanar" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.