Ca Na Pola

6
Bungalow.Net logo


Dit huis met privézwembad ligt in het rustige stadje Búger, in het noorden van het centrum van Mallorca. Het biedt een huiselijke accommodatie voor 4 personen. Neem een verfrissende buitendouche of een duik in het zwembad van 4m x 4m met een diepte van 1,2m. Zowel het terras als de veranda zijn perfect voor een barbecue, een drankje onder de boom of om bruin te worden op een van de drie ligstoelen. Het zwembad en het terras bevinden zich op de begane grond. Het perceel is omheind en er zijn directe buren.



De zit-eetkamer met satelliet-tv, de volledig uitgeruste keuken met gasfornuis, twee slaapkamers met een tweepersoonsbed, een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en twee badkamers met bad en bidet bevinden zich op de eerste verdieping. Alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioning en twee hebben toegang tot een balkon. Een kinderbed en een kinderstoel zijn op aanvraag beschikbaar. Op de tweede verdieping is er alleen een terras. Het huis biedt een wasserette met wasmachine, strijkijzer en strijkplank. Er zijn ook twee ventilatoren en twee elektrische radiatoren beschikbaar.



De kleine en authentieke stad Búger ligt op 20 minuten rijden van de noordkust en de stranden zoals Puerto de Alcúdia en Can Picafort. Over het algemeen zijn de noordelijke stranden fijnkorrelig en geschikt voor watersporten. Sommige kustplaatsen hebben ook een gevarieerd aanbod aan nachtleven, winkels, restaurants en activiteiten voor kinderen. In Búger vindt u een supermarkt en een paar lokale restaurants. Meer diensten en grote supermarkten zijn te vinden in Sa Pobla. Een auto is belangrijk.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is niet toegestaan.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.



Afstanden:

Strand: 19.2 km - Port d'Alcudia

Luchthaven: 47.7 km - Son San Joan

Golfbaan: 14.6 km - Pollença

Stad: 0.2 km - Búger

Treinstation: 6,9 km - Sa Pobla

Bushalte: 0,5 km - Búger

Veerboot: 19.2 km - Port d'Alcudia

Ziekenhuis: 10,3 km - Inca

Borg: €300,-

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging ca na pola

De ligging van "ca na pola" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.