Ses Planes

6
Bungalow.Net logo

Welkom bij Ses Planes! Deze gezellige en rustieke villa staat op een mooie plek in het noorden van het eiland, u vindt hier een comfortabel huis voor een onvergetelijke vakantie ervaring.   

De villa met twee verdiepingen heeft een oppervlakte van 304m2 biedt vier slaapkamers en is ideaal voor familie en vrienden. Op de eerste verdieping liggen drie slaapkamers. Twee van deze kamers zijn ingericht met twee eenpersoonsbeddenhe two-storey villa with a size of 304 m2 counts with four bedrooms and is ideal families or big groups of friends. In the 1st floor you will find three bedrooms. In de derde kamer staat een tweepersoonsbed. Er zijn twee badkamers, allebei met een douchecabine, een op de begane grond en een op de eerste verdieping. De accommodatie biedt een plafond ventilator in de tweepersoonsslaapkamers.  

De hele villa straalt ene warme en rustige sfeer uit en is een uitstekende keus voor hen die willen ontspannen. Ga lekker zitten in de ruime kamer en breng uw tijd door met een goed boek, satelliet televisie kijken, film op dvd kijken, een dutje doen. In het aparte eetgedeelte staat een tafel met stoelen voor acht personen. In de keuken staat alles wat u nodig heeft voor het klaarmaken van een maaltijd zoals broodrooster, koffiezetapparaat, mixer, gasfornuis, afwasmachine, oven, bestek, keukenvoorzieningen,  koelkast met vriesvak. Verder staat er een wasmachine, strijkplank en strijkbout. Er is een extra woonkamer op de eerste verdieping en deze kan gebruikt worden als ruimte om te spelen of te relaxen.

De buitenkant is prachtig, ga naar buiten, geniet bij de barbecue, ga zwemmen in het zwembad of ontspannen op het terras. Het terras is gemeubileerd met een tafel en stoelen voor acht personen. Direct naast het eigen zwembad van 6x4m is een gebied met ligstoelen waar u lekker kunt bijkleuren. Op het terrein van 20000m2 vindt u talloze amandelbomen of sinaasappelbomen.    

Er zijn geen directe buren en het huis en de installaties is voor volledig eigen gebruik. Huisdieren zijn niet toegestaan. U kunt hier vier voertuigen parkeren buiten het huis in een overdekte ruimte.  

Het huis staat slechts 2km van het dichtstbijzijnde dorp Buger en 6km van Sa Pobla, hier vindt u  de meeste dingen die u nodig heeft tijdens uw verblijf zoals supermarkt, medisch centrum, apotheek, bars en restaurants. Het mooie dorp Pollenca is ook heel dicht bij, deze plaats is zeker uw bezoek waard. Geniet van de kleine geplaveide straatjes met talloze winkels en u kunt de Calvari bezoeken , een kleine kerk op de top van het dorp, waar u plezier beleeft aan het schitterende uitzicht over de omgeving.   

Op slechts 20 minuten rjden met de auto bereikt u het strand van Capellans / Can Picafort. Breng een gezelige dag door aan het fijne zandstrand of geniet van een cocktail tijdens de zonsondergang. U vindt hier goede Paella restaurants, een kenmerkend Spaans rijstgerecht met vlees, groentes en vis. Het is heel smaakvol en u heeft een prachtig uitzicht hier. Apart van dit strand ontdekt u het hoofdstrand van  Can Picafort met een plezierige promenade, de rustige zone Playa de Muro en het kristalhelder water en de stranden bij de gemeenschap van Alcudia.    

De villa Ses Planes biedt een thuis ver weg van uw eigen huis, met een rustieke en tegelijkertijd gezellige sfeer in een van de mooiste en rustigste zones  op Mallorca. Kies niet zomaar uw vakantie bestemming, maak van uw vakantie een onvergetelijke vakantie ervaring.   

Afstanden:
dokter (Búger): 2 km
supermarkt (Sa Pobla): 6 km
restaurant (Búger): 2 km
vliegveld: 42.2 km
strand: 18.5 km
treinstation (Sa Pobla): 6 km
busstop (Búger): 2 km
golf (Alcanada): 16.6 km
apotheek (Sa Pobla): 6 km

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging ses planes

De ligging van "ses planes" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.