Sa Resclosa

10
Bungalow.Net logo

Het is een mooi en gastvrij vakantiehuis met een oppervlakte van 350m2 en vijf slaapkamer met tien slaapplaatsen, drie badkamers, airconditioning, televisie satelliet, terras met een mooi uitzicht over het platteland, compleet ingerichte moderne keuken en veel ruimte voor familie en vrienden. De goed onderhouden tuin biedt veel speelruimte voor de kinderen. U zult veel plezier beleven aan het geweldige zwembad met een afmeting van 10x6m en een maximale diepte van 2m.   

Op verzoek kunt u  gebruik maken van een kinderbed en kinderbad, zonder extra vergoeding, als u er meer nodig heeft, betaalt u wat bij. U heeft in het hele huis toegang tot Wifi internet.

De keuken is compleet ingericht met gasfornuis, koelkast, koffiezetapparaat, magnetron, broodrooster, keukengerei, keukenvoorzieningen, oven, wasmachine, wasdroger, diepvries, strijkijzer, strijkplank, afwasmachine.  In de woonkamer is een mooie openhaard. Alle kamers zijn ingericht met ingebouwde kasten. Het zwembad heeft een oppervlakte van 60m2. Er is genoeg ruimte voor een kinderbed. In een badkamer is een bad, in de andere is een douche en een mooie bad met hydromassage. Er is buiten ook nog een douche.

Deze villa is perfect voor families en vrienden die op zoek zijn naar een individuele vakantie in een rustige en gastvrije sfeer.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging sa resclosa

De ligging van "sa resclosa" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.