Ca'n Pou Vell

6
Bungalow.Net logo

Deze gezelige en rustieke villa staat op een mooie plek op het noorden van het eiland en biedt een comfortabel huis voor een onvergetelijke vakantie ervaring.  

De villa met twee verdiepingen heeft een oppervlakte van 142m2 en drie slaapkamers, ideaal voor vriendengroepen en families. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers. De eerste heeft twee eenpersoonsbedden, in de andere kamer staat een  tweepersoonsbed plus een en-suite badkamer. In de slaapkamer op de begane grond staan twee eenpersoonsbedden. Er zijn drie badkamers, twee boven waarvan een met douche en een met bad. Een badkamer is beneden met alleen een toilet. De hele accommodatie is ingericht met airconditioning.  

De hele villa straalt een warme en rustige sfeer uit en is de beste keus als u wilt ontspannen. Ga lekker zitten in de ruime woonkamer en breng uw tijd door met lezen, satelliettelevisie kijken, film op dvd kijken, dutje doen. Het aangrenzende eetgedeelte is ingericht met een mooie tafel, zes stoelen. In de aparte keuken staat alles wat u nodig heeft voor het klaarmaken van een maaltijd, zoals broodrooster, koffiezetapparaat, magnetron, keramisch fornuis, afwasmachine, elektrische oven, bestek, keukenvoorzieningen, koelkast en diepvries.  Verder staat er een wasmachine, strijkplank en strijkbout.

De buitenkant is prachtig, ga naar buiten en geniet bij de barbecue, ga zwemmen in het zwembad of ontspan op het terras. De veranda is gemeubileerd met een tafel en zes stoelen. Direct bij het eigen zwembad van 8x4m is een gebied met ligstoelen waar u bij kunt kleuren. Op het terrein van 5500m2 vindt u talloze amandelbomen, sinaasappelbomen en veel meer.   

U heeft geen directe buren en het huis en de installaties zijn voor eigen gebruik. Huisdieren zijn welkom op verzoek, vooraf informeren. U kunt hier drie auto's parkeren buiten het huis op een onverdekte plek.  

Het huis staat slechts 0.6km van het dichtstbijzijnde dorp Buger, en 4,5km van Sa Pobla. Hier vindt u alles wat u nodig heeft voor uw verblijf zoals supermarkt, medisch centrum, apotheek, bars, restaurants en meer. Het mooie dorp Pollenca is ook heel dichtbij. Deze plaats is uw bezoek waard met de kleine geplaveide straatjes met talloze winkels, ga naar Calvari, een kleine kerk op de top van het dorp, hier geniet van het schitterende uitzicht.

Op slechts 20 minuten rijden met de auto komt u bij het strand van Capellans / Can Picafort. Breng een gezellige dag  door op het fijne zandstrand  of geniet van een cocktail tijdens de zonsondergang. U vindt hier een goed paella restaurant, een spaans rijstgerecht met vlees, groentes, vis. Heel smakelijk met als bonus een schitterend uitzicht. Naast het strand ontdekt u hier het hoofdstrand van Can Picafort met de plezierige zeepromenade, de rustige zone van Playa de Muro en het kristalhelder water aan de stranden bij de gemeenschap van Alcudia.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging ca'n pou vell

De ligging van "ca'n pou vell" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.