Finca Miralles

6
Bungalow.Net logo

Welkom in deze kostbare rustieke villa aan de rand van Búger, waar 6 personen zullen genieten van een prachtig privézwembad.

De buitenkant van dit prachtige pand is prachtig, ze hebben een grote eenvoud maar veel levendigheid en een prachtig uitzicht op de bergen. Een prachtige Mallorcaanse stenen constructie is het centrum van het landgoed, omgeven door prachtige grasvelden en, tegenover het, een groot privé zoutwaterbad van 8,5 mx 4,5 m en met een diepte van 0,6 tot 1,7 m. Het heeft een buitendouche en zes ligstoelen er omheen om te zonnebaden. En voor uw avonden nodigt de veranda u uit om een aantal smakelijke barbecues te bereiden. Het perceel is omheind en de privacy is totaal.



Wanneer u naar het huis gaat, vindt u een indrukwekkende woonkamer met satelliet-tv, open naar de keuken. Deze is uitgerust met keramische kookplaat, een tafel met stoelen ook om hier te eten en airconditioning. De wasserij is een onafhankelijke kamer en biedt een wasmachine, een droger, een strijkplank en een strijkijzer. De kamers hebben allemaal airconditioning. Hier heb je drie van hen met een kledingkast, een met een tweepersoonsbed en de andere twee met twee eenpersoonsbedden. Op de bovenste verdieping is er de laatste, uitgerust met een tweepersoonsbed, een kleedkamer en een tv (geen satelliet). Er is beschikbaarheid voor 2 kinderbedjes en 2 kinderstoelen. Ten slotte zijn er twee badkamers in het huis, een beneden met een douche en een apart hydromassagebad en een ander met een douche boven.



Búger is een klein en authentiek dorp, gelegen in het noordelijke centrum van het eiland, ideaal voor degenen die willen weten wat de plaatsen zijn die ze bezoeken en voor wie houdt van rust, de natuur en tegelijkertijd het strand ligt op slechts 19 km afstand van Puerto de Alcúdia. Wat betreft diensten, in het dorp is er een supermarkt en een aantal goede restaurants.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is verboden.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke extra kosten.

Er is parkeergelegenheid voor twee voertuigen bij de accommodatie.



Afstanden

Strand: 19,3 km - Puerto de Alcúdia

Luchthaven: 38 km - Son Sant Joan

Golfbaan: 22 km - Alcanada Golf

Stad: 3 km - Búger

Treinstation: 8,4 km - Sa Pobla

Bushalte: 3 km - Búger

Veerboot: 21 km - Puerto de Alcúdia

Ziekenhuis: 6.6 km - Hospital Comarcal de Inca



Toeristenlicentie: ETV / 4810



De Ecotasa (toeristenbelasting) moet contant ter plaatse worden betaald bij het inchecken. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen. De belasting wordt vanaf de 9e dag van uw verblijf gehalveerd. Alle gasten moeten de Ecotasa betalen, behalve mensen jonger dan 16 jaar.



U dient het aanbetalingsbedrag bij aankomst aan de eigenaar te betalen. U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging finca miralles

De ligging van "finca miralles" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.