Can Joan Julia

12
Bungalow.Net logo

Spectaculaire herenhuis in Búger met prive zwembad en een prachtig uitzicht op de bergen. Het biedt accommodatie voor 12 personen.

Met een speciale charme biedt dit indrukwekkende huis alles wat u nodig heeft om te genieten van de beste vakantie, niets om te missen. Omdat, hoewel het huis zich in het centrum van de stad bevindt, het ook een gezellige en prachtige tuin met zwembad en een terras biedt, waar u zult genieten van onvergetelijke momenten in de bergen, met een panoramisch uitzicht over het dorp en een goede barbecue. Het chloorfilterbad heeft een afmeting van 10 x 4 meter en de waterdiepte varieert van 1 tot 1,7 meter, met 6 ligstoelen rondom om te zonnebaden.



Het gebouw bestaat uit drie verdiepingen. U komt op de begane grond van de straat waar de hal naar de eetkamer leidt en de keuken is uitgerust met een keramische kookplaat, een oven en een tafel waar u kunt genieten van een hapje, een badkamer met douche en drie slaapkamers -twee van hen met een tweepersoonsbed en de laatste met twee eenpersoonsbedden. Op de eerste verdieping vindt u de woonkamer die is uitgerust met twee banken, AC, TV-Sat, DVD en CD-spelers. Hier heeft u ook een badkamer met douche en nog drie slaapkamers - één met twee eenpersoonsbedden en de andere twee met elk een tweepersoonsbed. Alle slaapkamers hebben een kast. Er zijn twee babybedjes en twee kinderstoelen beschikbaar. De accommodatie biedt centrale verwarming op olie voor het winterseizoen. De verdieping -1 (op het niveau van het zwembad) biedt alleen een externe badkamer met een douche, omdat de rest is gesloten. De wasruimte heeft een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank.



Búger is een klein dorpje gelegen in het centrum - het noorden van Mallorca, en het is de perfecte plek voor wie op zoek is naar rust, op hetzelfde moment in de buurt van de benodigde diensten, de traditionele keuken restaurants en zelfs het strand dat is ongeveer 20 km afstand of 15 - 20 minuten rijden in Puerto de Alcudia of Can Picafort. Dit zijn fijne zandstranden van kristalheldere wateren die u zullen verbazen. U kunt ook golfen op de dichtstbijzijnde golfbaan in Pollensa, op ongeveer 14,5 km afstand.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is verboden.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke extra kosten.



Afstanden

Strand: 21 km - Puerto de Alcúdia

Luchthaven: 47.9 km - Son Sant Joan

Golfterrein: 14,5 km - Golf Pollença

Gemeente: 0.01 km - Búger

Treinstation: 6,8 km - Sa Pobla

Bushalte: 0,3 km - Búger

Veerboot: 19 km - Puerto de Alcúdia

Ziekenhuis: 9.6 km - Hospital Comarcal de Inca



Toeristenlicentie: ETV / 1558



De Ecotasa (toeristenbelasting) moet contant ter plaatse worden betaald bij het inchecken. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen. De belasting wordt vanaf de 9e dag van uw verblijf gehalveerd. Alle gasten moeten de Ecotasa betalen, behalve mensen jonger dan 16 jaar.



U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging can joan julia

De ligging van "can joan julia" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.