Can Altes

6
Bungalow.Net logo

Dit huisje ligt in een van de meest verbazingwekkende locaties in het midden van het Tramuntana-gebergte, in Biniaraix, West-Mallorca en verwelkomt 6 personen.
Deze keurige villa ligt op een dromerige locatie, omringd door de bergen en beschikt over een koel chloorbad van 8 mx 4 m met een diepte van 1,4 m tot 1,9 m. Bij het zwembad kunt u ontspannen op een van de zes ligstoelen en genieten van een luie middag of een uitgebreid diner op het terras. Het perceel is omheind en heeft een tuin met sinaasappelbomen en afhankelijk van het seizoen kunt u genieten van vers sap. De interieurs zijn versierd met rustieke elementen verzacht door zachte kleuren. De zitkamer heeft een romantische open haard en satelliet-tv. De keuken met gasfornuis laat niets te wensen over. Naast de keuken is er de eetkamer, een comfortabele ruimte om van maaltijden te genieten. Deze kamer geeft toegang tot het wasgoed met wasmachine, strijkijzer en strijkplank. Er zijn twee slaapkamers en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden op de eerste verdieping. Wat de badkamers betreft, is er één toilet op de begane grond; een bad met bad en een andere met douche op de eerste verdieping. Dit fantastische huis is geschikt voor beide seizoenen, omdat het is uitgerust met A / C in de zitkamer, de eethoek en alle drie de slaapkamers voor de zomer en centrale verwarming voor de koudere maanden. Gelegen in het dorp Biniaraix, aan de voet van de bergen, heeft dit huis een paar directe buren. Biniaraix is een goed startpunt voor vele wandeltochten, zoals de paden naar Cuber of Coll de Ofre. Een wandeltocht door de bergen is een prachtig idee om de rustige kant van Mallorca te leren kennen. Als het strand is wat u zoekt, kunt u naar Puerto de Sóller gaan. Verder zijn er, verborgen in het midden van de bergen, veel kleine grindbaaien: Port des Canonge, Llucalcari, Cala Deià en de beroemde Sa Calobra, om er maar een paar te noemen. In 20 minuten rijdt u naar Sóller, beroemd om zijn barokke kerk op het centrale plein. Met de tram kunt u naar Puerto de Sóller met zijn zandstrand, restaurants en winkels. Verder is er een antieke trein vanaf Sóller richting Palma, langs weelderig groene valleien, imposante bergen en pittoreske dorpjes. Er is echter een auto nodig. Er is buiten een parkeerplaats voor 1 auto. Huisdieren zijn niet toegestaan. Het houden van evenementen is verboden. Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten. Afstanden: Strand: 9 km - Puerto de Sóller Airport: 25 km- Son Sant Joan Golfterrein: 30 km- Son Termens Stad: 0.3 km - Biniaraix Treinstation: 40 km - Palma de Mallorca Bushalte: 1.5 km - Biniaraix Ferry: 39 km - Palma de Mallorca Ziekenhuis: 40 km - Son Espases Toeristenkaart: 29/2012 / VT Gasten ontvangen 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging can altes

De ligging van "can altes" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.