Ses Velletes 7

7
Bungalow.Net logo

Dit prachtige huis te midden van de velden van Artà, met een groot privézwembad en omgeven door een prachtige tuin, verwelkomt 7 gasten.

Deze prachtige villa biedt prachtige hoekjes waar je een droomachtig verblijf zult doorbrengen. De groene tuin is omgeven door planten, bomen en bloemen, evenals een groot terras dat perfect is ingericht met 7 ligstoelen en een barbecueplek waar u buiten van uw maaltijden kunt genieten. U kunt ook ontspannen in andere hoeken, misschien genieten van een kopje koffie of thee en een goed boek lezen. Het beste van alles is echter het prachtige chloorfilterbad van 7 x 4 meter en met een waterdiepte van 0,8 tot 1,6 meter. Het beschikt over een geïntegreerde jacuzzi waar u kunt genieten van de grootsheid van de omliggende atmosfeer, en ook van een buitendouche. Privacy is gedeeltelijk, omdat er buren in de buurt zijn.



Deze accommodatie beschikt over twee gebouwen. Het hoofdgebouw van twee verdiepingen verrast door de bijzondere en rustieke inrichting. U vindt een prachtige eethoek, open voor de keuken, wanneer u binnenkomt. Deze is uitgerust met een keramische kookplaat, een oven en alles wat u nodig hebt om te koken. Verder zijn er drie slaapkamers, allemaal met een kast en een ventilator. Men heeft een eenpersoonsbed en een eigen badkamer met douche; de tweede presenteert twee aparte bedden; en de laatste biedt een tweepersoonsbed. Als u met uw baby reist, zullen wij een kinderbed en een kinderstoel klaarmaken. Een onafhankelijke badkamer met een bad maakt het huis compleet. Op de eerste verdieping bevindt zich de woonkamer met een natuurstenen muur en een eethoek met uitgang naar buiten. De houtkachel is perfect om op te warmen in de winter en om de perfecte sfeer te creëren om een film in de satelliet-tv-kanalen te kijken. Daarnaast is het huis voorzien van centrale verwarming. Het kleine huis biedt een hal, een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een directe uitgang naar de tuin. Buiten vindt u een toilet en de wasruimte met een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank.



De woning is gelegen in een rustige en idyllische omgeving, omringd door de Levante-bergen. Liefhebbers van buiten sporten en het strand vinden hier hun tweede thuis sinds de golfbaan van Capdepera en het zandstrand van Son Moll of Canyamel zijn bereikbaar in 10 - 15 minuten rijden. Cala Torta, Cala Mitjana en Cala Estreta zijn natuurlijke baaien in het noorden. Cala Ratjada hoogtepunten dankzij de levendige en levendige dag en nacht. De promenade biedt een grote verscheidenheid aan restaurants en cafés en u vindt winkels en supermarkten in het centrum van de stad.



Het houden van evenementen is verboden.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.

Er is een externe parkeerplaats voor 3 auto's.



Afstanden

Strand: 6,2 km - Son Moll

Luchthaven: 73 km - Son Sant Joan

Golfbaan: 6 km - Capdepera Golf

Stad: 2 km - Artà

Treinstation: 33 km - Manacor

Bushalte: 1,5 km - Artà

Veerboot: 33,4 km - Puerto de Alcúdia

Ziekenhuis: 30 km - Manacor



Toeristische vergunning: ET / 1949



De Ecotasa (toeristenbelasting) moet contant ter plaatse worden betaald bij het inchecken. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen. De belasting wordt gehalveerd vanaf de 9e dag van uw verblijf. Alle gasten moeten de Ecotasa betalen, behalve mensen jonger dan 16 jaar. U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging ses velletes 7

De ligging van "ses velletes 7" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.