Sestanyol

2
Bungalow.Net logo


Betoverend klein huis dichtbij de zee, geschikt voor maximaal 4 personen in s'Estanyol d'Artà. Dit kleine huis aan zee is uw speciale toevlucht tijdens uw vakantie. De accommodatie beschikt over een mooie tuin met ligstoelen, waar u kunt genieten van de Mallorcaanse zonneschijn en een gemeubileerde veranda met een eettafel en een barbecue, voor lange gesprekken na het eten onder de sterrenhemel. Het terrein is omheind en er zijn naaste buren.



Als u de accommodatie betreedt, komt u binnen in de woon- en eetkeuken, die is uitgerust met een slaapbank voor twee personen en een eettafel. De kitchenette is uitgerust met een keramische kookplaat, een elektrische oven en alle benodigde keukengerei om uw favoriete gerechten te bereiden tijdens uw verblijf, evenals een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank. Er is slechts één slaapkamer voorzien van een stapelbed voor kinderen. De ouders kunnen op de slaapbank in de woonkamer slapen. Op aanvraag is er een babybedje en een kinderstoel beschikbaar. Er is een badkamer met een douche.



Het huis ligt in een rustige kuststreek, niet ver van de zee. In het volgende dorp, Colònia Sant Pere, vindt u alle noodzakelijke diensten. Het dichtstbijzijnde strand is s'Estanyol, op slechts 400 meter van het huis. Het is een natuurlijk, ongerept strand met kiezel en rotsen, meestal bezocht door de lokale bevolking. s'Estanyol is de perfecte plek voor wandelaars met veel bewegwijzerde paden.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Neem contact op met de adverteerder voor mogelijke extra kosten.

Het houden van feesten en evenementen is niet toegestaan.



Afstanden

Strand: 0.400 km - S'Estanyol

Luchthaven: 64.3 km - Luchthaven van Palma

Golfbaan: 32.3 km - Golf Alcanada

Dorp: 1,4 km - Colònia de Sant Pere

Treinstation: 28,8 km - Muro

Bushalte: 0.024 km - S'Estanyol

Veerboot: 30 km - Port d'Alcúdia

Ziekenhuis: 12,5 km - Artà

Borg: €300,-

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging sestanyol

De ligging van "sestanyol" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.