Can Potdir

6
Bungalow.Net logo

Welkom in dit majestueuze huis in Ariany, met een prachtige tuin en privézwembad, vol leven en kalmte, die accommodatie biedt aan 6 personen.
Bent u op zoek naar een ontspannen, vredige en tegelijkertijd levendige plek voor uw vakantie op het eiland? Als dat het geval is, aarzel dan niet om in deze prachtige villa te verblijven. Het ovaalvormige chloorbad heeft een afmeting van 6 x 3,5 meter en heeft een diepte van 1,5 meter. Hier kun je een poosje rustig uitzwemmen na een tijdje zonnebaden op een van de zes ligbedden. Ook hier kunt u genieten van een mediterraan ontbijt en genieten van het prachtige uitzicht op de bergen en het groen van de tuin. De buitendouche is perfect om af te koelen als u geen zin heeft om te zwemmen. Privacy is volledig. Een zeer verzorgde stoned pad leidt van de tuin naar de prachtige barbecue, die is uitgerust met een grote tafel en een aantal basistoestellen om te genieten van een leuke avond. Er is een mooi terras bij de barbecue van waaruit u het huis binnenkomt, in een kleurrijke en gezellige woonkamer met satelliet-tv en, tegelijkertijd, open naar een moderne keuken met een keramische kookplaat. Het huis beschikt over een badkamer met douche en drie slaapkamers met elk een kast. De eerste slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden, air-conditioning, ruimte genoeg voor een kinderbed en een kinderstoel en directe toegang tot de tuin. De tweede slaapkamer heeft ook twee aparte bedden en een eigen badkamer met een douche. Ten slotte biedt de laatste slaapkamer een tweepersoonsbed. Het kleine dorpje Ariany is vol charme met een mooie landelijke stijl. De omgeving is vol van framing en vruchtbare velden, een idyllisch landschap voor lange wandelingen langs de schoonheid van de plaats, of om te oefenen wandelen of fietsen. Aan de horizon ziet u de 317 meter hoge Puig de Bonany van waaruit u een goed deel van het eiland kunt bewonderen, evenals de verbazingwekkende Tramuntana-bergketen, de bergketen van Levante, de zogenaamde Pla de Mallorca en de Baai van Alcudia. Als je zin hebt om naar het strand te gaan, is Son Serra de Marina de dichtstbijzijnde, een zeer rustig familie strand. Huisdieren zijn welkom! Het houden van evenementen is verboden. Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten. Afstanden Strand: 20,9 km - Luchthaven Son Serra de Marina: 44,2 km - Son Sant Joan Golfterrein: 31,1 km - Alcanada Stad: 1,2 km - Ariany Treinstation: 9,0 km - Petra Parada de bus: 1,2 km - Ariany Veerboot: 31,1 km - Puerto de Alcudia Ziekenhuis: 19,9 km - Manacor Toeristenkaart: L12E8629 / 2017 Je ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging can potdir

De ligging van "can potdir" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.