Sa Tarongera

6
Bungalow.Net logo


Deze prachtige villa met privé zwembad ligt in de Andratx bergen en is geschikt voor 6 gasten die op zoek zijn naar rust. Hier kunt u uw dag beginnen met een verfrissende duik in het privé zwembad van 10m x 5m met een diepte van 0,8m tot 2,5m. Na het zwemmen kunt u ontspannen op een van de acht ligbedden onder de mediterrane zon. Vóór het huis vindt u een groot terras met veel plekken om van uw verblijf te genieten, misschien met een mooie barbecue. Dit spectaculaire huis is omheind en er zijn buren in de omgeving.



Als u de accommodatie betreedt, komt u binnen in de gezellige woonkamer, die u uitnodigt om even tot rust komen. Hier kunt u een film op satelliet televisie bekijken, een boek naast de houtkachel lezen of een fijne maaltijd hebben met het gezin. De grote Mallorcaanse keuken heeft alle keukengerei om uw favoriete gerechten te bereiden, waaronder een keramische kookplaat. De wasruimte heeft een wasmachine, strijkijzer en strijkplank. Op de begane grond vindt u een badkamer met een douche.



De accommodatie is perfect voor zes gasten. Dit huis heeft twee slaapkamers elk met een tweepersoonsbed en één met een stapelbed op de eerste verdieping. Er is ook een badkamer met douche op deze verdieping. Als u met een baby reist, is er een babybedje en een kinderstoel beschikbaar. Tijdens uw zomervakantie kunt u gebruik maken van de drie ventilators en voor uw wintervakantie heeft het huis centrale verwarming.





Andratx is een Mallorcaans dorp dat in het westen van Mallorca ligt en de toegangpoort is tot de prachtige Sierra de Tramuntana. Dankzij zijn ligging is het een mooie plek om te fietsen of te wandelen. De Camí des Mail is een pad dat langs de zee loopt, langs de dorpen Estellencs en Banyalbufar. Beide dorpen zijn erg romantisch en als u een wandeling door de steegjes maakt, kunt u de zee bereiken en zwemmen omringd door de bergen. In Andratx vindt u een supermarkt, een benzinestation, een aantal cafés en goede restaurants.



De haven van Andratx is luxueus. Er zijn kleurrijke vissersboten naast grote jachten, een aantrekkelijke combinatie. Hier vindt u enkele hoogwaardige restaurants en luxe winkels. Het volgende zandstrand is Camp de Mar met fijnkorrelig zand.

In de omgeving kunt u ook de stranden van Santa Ponsa, Cala Fornells, Peguera en Portals Nous bezoeken.



Er is een buitenparkeerruimte voor 3 auto's.

Raadpleeg de adverteerder voor extra kosten.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is niet toegestaan.



Afstanden

Strand: 9 km - Cala Egos

Luchthaven: 42 km - Son San Joan

Golf: 6 km - Golf d'Andratx

Dorp: 2.6 km - Andratx

Treinstation: 31 km - Palma

Bushalte: 2.6 km - Andratx

Veerboot: 30 km - Haven van Palma

Ziekenhuis: 20 km - Juaneda Calvia



Verwarming (januari - december): €1,- per liter (optioneel)

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging sa tarongera

De ligging van "sa tarongera" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.