Casa Margarita

6
Bungalow.Net logo

Geweldig huis met privé zwembad gelegen in een natuurlijke omgeving in Andratx, ten zuiden van het eiland. Het heeft een capaciteit voor 6 personen.
Trakteer uzelf op een pauze op het terras bij het zwembad en geniet van het uitzicht op het omliggende platteland. Het 7 x 4m zoetwaterbad heeft een waterdiepte van 1.40 - 1.80m en wordt schoongemaakt met chloor. Ligstoelen, verschillende ingerichte hoekjes met bomen en schaduwrijke begroeiing zijn perfect om de hele dag buiten door te brengen. Voor maaltijden op het terras is er een veranda met grote schuifdeuren. Een mobiele grill is beschikbaar. De finca is omheind en er zijn enkele buren. Het huis heeft één verdieping, heeft 140m2 woonoppervlak en overtuigt met een rustiek interieur. Vanaf de veranda komt u in de woon - eetkamer met comfortabele banken, satelliet-tv, open haard en een eethoek voor 6 personen. De aparte keuken is uitgerust met een gasfornuis en heeft alle grote en kleine helpers die van koken een plezier maken. In de wasruimte vindt u de wasmachine, strijkplank en strijkijzer. Na veelbewogen dagen, nodigen een totaal van 3 slaapkamers u uit om uit te rusten. 2 van de slaapkamers zijn ingericht met een tweepersoonsbed, 1 kamer heeft 2 eenpersoonsbedden. Alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioning en hebben elk een kledingkast en de badkamer met douche of bad en suite. Op verzoek kan een kinderbed en-stoel worden verstrekt. In de koudere maanden zijn er 3 elektrische radiatoren beschikbaar. Andratx is een bekende stad in het zuidwesten van Mallorca. In het dorp zijn er de belangrijkste diensten, zoals supermarkt, bar, restaurant, etc. voor een onafhankelijke vakantie. De zee is heel dichtbij en naast Puerto de Andratx zijn er de baaien van Sant Elm, Camp de Mar en Cala Fonoll te ontdekken. De plaats is ideaal voor een ontspannen vakantie. Voor kleine avonturen adviseren we uitstapjes naar La Trapa of een wandeltocht van Coma Calenta naar Coma Freda. Golfers kunnen hun favoriete sport beoefenen op de nabijgelegen golfbaan. Huisdieren zijn niet toegestaan. Het houden van evenementen is verboden. Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten. Buiten parkeerplaats voor 2 auto's is beschikbaar. Afstanden: Strand: 4.6 km - Luchthaven Camp de Mar: 39 km - Son San Joan, Palma de Mallorca Golfbaan: 3.8 km - Golf Andratx Ligging: 0.300 km - Andraitx Treinstation: 33 km - Palma Bushalte: 0.800 km - Carretera Estellencs Veerboot: 29 km - Haven van Palma Ziekenhuis: 19 km - Juaneda Calvia Toeristenlicentie: 20244/2014 Gasten ontvangen 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging casa margarita

De ligging van "casa margarita" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.