Puig De Garrafa 6

6
Bungalow.Net logo

Prachtig landhuis voor 6 personen met een privézwembad en deel uitmakend van een bergveld en omgeving aan de rand van Andratx.

Alle hoeken die behoren tot het exterieur van deze finca zijn onvergelijkbaar omdat ze worden omringd door puur natuur. Het geweldige uitzicht op de zee en de bergen van Andratx zal je echter nog meer verbazen. U kunt elke ochtend opstaan en genieten van een heerlijk ontbijt op het terras en energie opdoen om de dag door te brengen met zonnebaden op de ligstoelen, misschien met een drankje op het Bali-bed of zwemmen in het chloorfilter zwembad. De turquoise watertank heeft een afmeting van 10 x 5 meter en heeft een diepte van 2 meter. Er is een buitendouche voor een snelle afwas buiten. Het pand is omheind en privacy is gedeeltelijk omdat er een directe buur is.



Het Mallorcaanse warme stenen huis bestaat uit twee verdiepingen. Wanneer u binnenkomt, vindt u een geweldige woon - eetkamer waar u gezamenlijk van uw maaltijden kunt genieten, een praatje kunt maken of de satelliet-tv kunt kijken. De keuken, open aan de andere kant, biedt een gaskookplaat, oven, veel ruimte om te werken en een tafel met stoelen. U vindt hier ook de wasmachine, strijkijzer en strijkplank. Op de eerste verdieping heb je een tweede woonkamer om misschien wat tijd van afzondering door te brengen en te genieten van het uitzicht vanaf het terras. Er zijn drie kamers waar u kunt uitrusten, allemaal met een kast en een ventilator. Eén bevindt zich op de begane grond en heeft een tweepersoonsbed, een eigen badkamer met een douche en een directe uitgang naar het terras. Op de eerste verdieping vinden we de andere twee slaapkamers, beide met twee aparte bedden en een van hen met een en-suite badkamer met een ligbad. Dan is er een tweede badkamer -met een douche- op deze verdieping voor de rest van het huis. Een babybedje en een kinderstoel, samen met een radiator zijn ook beschikbaar.



Het pand bevindt zich op een perceel van 14000 m2 met veel cipressen, olijfbomen en andere soorten bomen die zich langs de heuvel van Puig de Garrafa verspreiden en uitnodigen om er een wandeling doorheen te maken. Als je zin hebt om naar het strand te gaan, is de dichtstbijzijnde op 4 km afstand in Camp de Mar, maar er zijn veel andere stranden die een bezoek waard zijn, zoals Cala Fornells. Het centrum van Andratx ligt op ongeveer 5 km afstand en biedt de basisdiensten voor uw verblijf. En om fan te zijn, kunt u naar de golfbaan op ongeveer 3 km afstand en voor Puerto de Andratx, waar u 's avonds kunt dineren en wandelen tussen luxe jachten en boten.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is verboden.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke extra kosten.

Er is een parkeerplaats voor 2 auto's in de accommodatie.



Afstanden

Strand: 3,3 km - Playa Camp de Mar

Luchthaven: 43.8 km - Son Sant Joan

Golfbaan: 3,1 km - Golf Andratx

Stad: 5 km - Andratx

Treinstation: 30 km - Estación Intermodal de Palma

Bushalte: 5 km - Andratx

Veerboot: 26,8 km - Puerto de Palma

Ziekenhuis: 27,8 km - Hospital Son Espases



Toeristenlicentie: ETV / 7253



De Ecotasa (toeristenbelasting) moet contant ter plaatse worden betaald bij het inchecken. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen. De belasting wordt vanaf de 9e dag van uw verblijf gehalveerd. Alle gasten moeten de Ecotasa betalen, behalve mensen jonger dan 16 jaar.



U dient het aanbetalingsbedrag bij aankomst aan de eigenaar te betalen. U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging puig de garrafa 6

De ligging van "puig de garrafa 6" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.