Puig De Garrafa

8
Bungalow.Net logo

Dit prachtige landhuis met privézwembad aan de rand van Andratx verwelkomt 8 gasten in een spectaculaire en bevoorrechte omgeving en in de bergen.

Elke buitenste hoek van deze prachtige finca is onvergelijkbaar dankzij de natuurlijke sfeer en het nog meer geweldige uitzicht op de bergen en de zee in Andratx. Kunt u zich uw ontbijten en barbecues voorstellen op het terras, uw ontspannen momenten terwijl u zonnebaadt op de 8 ligbedden of het Bali-bed, of nog beter, terwijl u zwemt in het prachtige chloorfilter zwembad? Het zwembad heeft een afmeting van 10 x 5 meter en heeft een waterdiepte van 2 meter met een prachtige turquoise kleur. Er is een buitendouche voor het geval je het nodig hebt. Het pand is omheind en privacy is gedeeltelijk omdat er een directe buur is.



Het huis met twee verdiepingen heeft een mooie rustieke stijl die u kunt zien in de stenen muren. De hoofdverdieping biedt een ruime woon-eetkamer waar u gezamenlijk van uw maaltijden kunt genieten en kunt uitrusten terwijl u tv kijkt. De keuken, aan de andere kant, biedt veel ruimte om te koken, een kookplaat op gas, een oven en een tafel met stoelen voor het geval u hier liever lunchen. De wasmachine, strijkijzer en strijkplank zijn ook hier. Het huis heeft 4 slaapkamers om 's nachts te rusten, allemaal met een kast en een ventilator. Twee van de slaapkamers - op deze verdieping - hebben een tweepersoonsbed en uitgang naar het terras. Een van de kamers heeft ook een eigen badkamer met een douche. De andere twee slaapkamers zijn boven en hebben twee eenpersoonsbedden. Een van hen heeft ook een eigen badkamer met een bad. Een tweede badkamer met een douche en een grote woonkamer met uitgang naar een ander terras maken de eerste verdieping compleet. Een babybedje en een kinderstoel en een radiator maken het apparaat compleet.



De woning is gelegen op de heuvel van Puig de Garrafa en op een perceel van 14000 m2 vol met olijfbomen, cipressen en meer bomen die ervoor zorgen dat u een geweldige tijd doorbrengt terwijl u een wandeling maakt. Een paar minuten rijden leidt naar het strand, Camp de Mar, Platja Palmira of Cala Fornells. Het centrum van Andratx ligt op ongeveer 5 km afstand en biedt alle benodigde diensten voor een onafhankelijk verblijf. Tot slot raden we je aan om 's avonds Puerto de Andratx te bezoeken, waar je terwijl je geniet van de luxe en extravagantie van het gebied terwijl je dineert in een geweldig restaurant en daarna een wandeling door de jachthaven maakt.



Het houden van evenementen is verboden.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke extra kosten.

Er is een parkeerplaats voor 2 auto's in de accommodatie.



Afstanden

Strand: 3,3 km - Platja Camp de Mar

Luchthaven: 43.8 km - Son Sant Joan

Golfterrein: 3,1 km - Golf d'Andratx

Stad: 5 km - Andratx

Treinstation: 30 km - Palma

Bushalte: 5 km - Andratx

Veerboot: 26,8 km - Palma

Ziekenhuis: 27,8 km - Son Espases



Toeristenlicentie: ETV / 7253



De Ecotasa (toeristenbelasting) moet contant ter plaatse worden betaald bij het inchecken. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen. De belasting wordt vanaf de 9e dag van uw verblijf gehalveerd. Alle gasten moeten de Ecotasa betalen, behalve mensen jonger dan 16 jaar.



U dient het aanbetalingsbedrag bij aankomst aan de eigenaar te betalen. U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging puig de garrafa

De ligging van "puig de garrafa" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.