Sa Coveta

8
Bungalow.Net logo

Welkom in deze prachtige plattelandsvilla met een kleine grot in Algaida. Het biedt plaats aan 8 personen 1 extra.

De buitenkant is erg mooi, en beschikt over een grote tuin met bomen, een chloorfilter zwembad van 7 x 4 en een diepte van 1,2 m, twee ingerichte terrassen, een volledig ingerichte veranda, twee barbecueplaatsen, pingpongtafel en een prachtig uitzicht op de natuur.



Het pand heeft twee gebouwen, het hoofdgebouw, gebouwd op de top van een kleine grot, gelegen aan de ene kant van het zwembad, en de andere, aan de andere kant van het zwembad.



Het hoofdgebouw van 256 m2 is verdeeld over twee verdiepingen. Het heeft 3 slaapkamers; twee op de begane grond, een met een tweepersoonsbed en een met twee eenpersoonsbedden; en een op de 1e verdieping met een tweepersoonsbed en een eigen badkamer met bad. Slechts 1 van de slaapkamers heeft A / C. De extra gast kan worden ondergebracht op een opklapbed. Een kinderbed en een kinderstoel zijn op aanvraag beschikbaar. Naast de eigen badkamer zijn er nog twee badkamers met een douche, beide op de begane grond.



De woonkamer is erg gezellig en goed uitgerust. Het heeft een grote en een kleinere bank, een salontafel, een satelliet-tv, een eettafel met stoelen, een airconditioning en een houtkachel. De onafhankelijke keuken met vitro fornuis, heeft alle benodigde kookgerei. Een wasmachine, strijkijzer en strijkplank zijn ook beschikbaar.



In de kelder is er een oude grot met decoratieve gereedschappen die door de jaren heen bewaard zijn gebleven.



Het secundaire huis heeft een ingerichte veranda, een woon-eetkamer met een bank, een salontafel, een tv, airconditioning en een volledig uitgeruste keuken met een vitrokachel. Er is ook een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een badkamer met douche.



Het huis is gelegen in het landelijke en agrarische gebied van Algaida. Algaida is een zeer charmante stad, waar u alles kunt vinden wat u nodig heeft tijdens uw verblijf. Rondom Algaida vindt u ook prachtige kleine stadjes zoals Costitx, Pina, Lloret, etc. Op een paar kilometer afstand kunt u de Santuario de Cura bezoeken , gelegen op de top van de berg, vanwaar u een prachtig uitzicht op het eiland heeft.



Palma is een erg leuke en gastvrije stad, gelegen op slechts 20 minuten van Algaida, en biedt allerlei soorten entertainment: lokale en internationale bedrijven, verschillende winkelcentra en een grote hoeveelheid winkels, culturele monumenten, toeristische attracties, stranden, etc. Overdag kan men slenteren door de prachtige straten van de stad, bezoek La Seu met een prachtig uitzicht op zee, een wandeling maken langs de boulevard, wandelen in keuken of fiets, verschillende musea of kunstgalerijen bezoeken, het Castell de Bellver, enz. 's Nachts vindt verschillende tapasbars, clubs, bars, pubs, etc. Naast de stad zijn er verschillende waterparken zoals Aqualand, Westernpark, en u kunt ook een bezoek aan het Palma Aquarium niet missen. In een paar kilometer bereikt u prachtige stranden zoals Kan Pastilla, Palma, Arrenal, Badi Blava, etc.



Huisdieren zijn niet toegestaan op het terrein.

Evenementen zijn niet toegestaan op het terrein.

Buiten parkeerplaats voor 3 auto's, en overdekte parkeerplaats voor 1 auto beschikbaar.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke extra kosten.



Opmerking: deze verhuur accepteert geen klanten jonger dan 25 jaar, behalve als ze met hun ouders reizen. We hebben kopieën van de ID / paspoorten van elke persoon nodig om de boeking te accepteren.



Afstanden:

Strand: 17 km - Can Pastilla

Luchthaven: 22 km - Palma

Golf: 13,2 km - Golf Mallorca

Town: 3.2 km - Algaida

Treinstation: 25,9 km - Palma

Veerboot: 27.7 km - Haven van Palma

Ziekenhuis: 17,5 km - Son Llatzer



Toeristenlicentie: 700/2016 U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging sa coveta

De ligging van "sa coveta" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.