S'era Nova

4
Bungalow.Net logo


Welkom in deze uitstekende accommodatie voor 4 personen in het landelijke deel van Algaida. Dit huis van 120 m2 heeft een grote, goed verzorgde tuin van 14.000 m2 met gras en bomen. Dit huis heeft alles wat u wenst: het is goed ingericht, heeft een mooi zwembad en ligt in een comfortabele omgeving.



In de twee slaapkamers is elk detail verzorgd. Beide slaapkamers hebben een tweepersoonsbed. Een van hen heeft een eigen slaapkamer en is toegankelijk vanuit de tuin. De andere badkamer heeft een bad met hydromassage.



De Mallorcaanse traditionele architectuur is een waardevolle afdruk van de mediterrane bouwkunst. Dit is precies wat dit huis zijn karakter geeft. Het heeft een ruime, gezellig ingerichte woonkamer met een comfortabele bank en fauteuils, waar u televisie kunt kijken of genieten van het uitzicht over de natuurlijke omgeving door de grote ramen.

De keuken is perfect ingericht met alles wat u nodig heeft, waar koken een plezier is. Het beschikt over een gasfornuis, elektrische koffiezetapparaat, broodrooster, vaatwasser, koelkast met vriezer, magnetron, perser en waterkoker. Er is ook een bijkeuken met wasmachine, strijkijzer en strijkplank.



Het uitstekende buitengebied nodigt u uit om te genieten van rust. Het terras, het zwembad en het grasveld van 750 m2 worden goed verzorgd. De barbecue kan in een van de buitenhoeken worden geplaatst waar u graag een heerlijk diner wilt bereiden.



Algaida is een dorp in het midden van Mallorca, met als voordeel dat het goed verbonden is met de rest van het eiland. Daarnaast zijn er goede restaurants en verschillende soorten winkels. Er zijn alle belangrijke openbare diensten beschikbaar. Algaida ligt op ongeveer 25 minuten met de auto van Palma en van de zandstranden Can Pastilla en s'Arenal.



Dit huis heeft een geheim dat we graag met u willen delen: de eigenaar nodigt u uit om zijn eigen oudtijdsmuseum te bezoeken, waar u een uitgebreide tentoonstelling van de geschiedenis van de motor kunt bekijken, met kostbare juwelen die u niet zal vergeten.



Het houden van evenementen is niet toegestaan.

Huisdieren tot 5 kg zijn welkom.

Raadpleeg de adverteerder voor eventuele kosten.



Afstanden:

Zandstrand (Can Pastilla): 17,3 km

Bank, supermarkt, restaurants, bars, apotheek, geldautomaat (Algaida): 400 m

Luchthaven: 20 km

Ziekenhuis (Son Llatzer): 18,2 km

Golfbaan Mallorca: 15 km

Treinstation: 23 km

Veerboot: 27 km

Palma centrum: 27 km



Toeristenvergunning: ET/3083

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging s'era nova

De ligging van "s'era nova" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.