Sa Creu

6
Bungalow.Net logo

Geniet van een geweldige vakantie in dit majestueuze gerestaureerde dorpshuis met privézwembad in Algaida. Het heeft een capaciteit voor 6 4 gasten.

De spectaculaire patio van dit huis biedt een prachtig zoutwaterbad van 5x3 meter en een diepte van 1,5 meter. U kunt zonnebaden rond het zwembad, een van de ligbedden na een ontspannen duik. U kunt ook buiten douchen als u alleen maar wilt afkoelen. Onder de veranda kunt u ontbijten aan de mooie tafel terwijl u plant wat de rest van de dag op het eiland te doen is. Het huis ligt in het dorp en er zijn buren in de buurt.



Dit geweldige gerestaureerde in een huis in prachtige stijl beschikt over 500 m2 en twee verdiepingen. Tegenwoordig smelten elementen en comfort gemakkelijk samen met traditionele elementen, zoals de houten balken, de stenen muren, de traditionele boog van de Mallorcaanse architectuur of de traditionele tegels. Vanaf het terras komen we in de prachtige woonkamer, waar u kunt rusten op een van de fauteuils terwijl u naar de satelliettelevisie kijkt. Het biedt ook een kleine eettafel voor 4 personen. Dan komt u in de geweldige keuken die volledig is uitgerust met een keramische kookplaat, een elektrische oven, een magnetron of een vaatwasser onder anderen. Trouwens,u kunt samen lunchen of dineren aan de grote tafel voor 10 personen. Uiteraard heeft de keuken ook toegang tot de patio en het presenteert oude en mooie details zoals de put, de stoned muur of de muur ingebed flessenrek. Het huis heeft ook een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank.



De eerste twee slaapkamers bevinden zich op de begane grond. De eerste slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden en een kledingkast. De tweede slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en een kledingrek. Een moderne badkamer met douche completeert deze verdieping. Een aantal majestueuze trappen leiden ons naar de eerste verdieping. Daar vindt u een tweede woonkamer waar u ook kunt uitrusten en ontspannen terwijl u tv kijkt (geen satelliettelevisie) of een boek leest. De rest van de slaapkamers bevinden zich op deze verdieping. De eerste slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden, een kledingrek en een originele badkamer met douche. De tweede heeft een tweepersoonsbed, een kledingrek en een eigen badkamer met een douche. De laatste slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden, een kledingrek en een eigen badkamer met een douche, net zo origineel. Vanuit deze laatste slaapkamer heeft u toegang tot het terras op de eerste verdieping, waar u een andere veranda vindt waar de kleintjes kunnen spelen terwijl ze een hapje eten. Dit huis biedt ook ingebouwde AC en centrale verwarming.



Algaida is een rustige villa in het centrum van het eiland, waar u kunt ontspannen en ontspannen tijdens uw welverdiende vakantie. U vindt de basisdiensten evenals enkele winkels, restaurants en supermarkten. U kunt vrijdag de straatmarkt bezoeken en lokale producten kopen. Het dichtstbijzijnde strand is Playa de Palma, op slechts 19,6 km afstand. Als u een golfliefhebber bent, kunt u de Son Gual-golfbaan bezoeken op slechts 13,3 km van het huis. De berg Randa is een must om te bezoeken, om het geweldige uitzicht over het eiland te bewonderen.



Opmerking: We kunnen geen gasten jonger dan 30 jaar accepteren, tenzij ze worden vergezeld door hun ouders. We hebben kopieën van de paspoorten van alle gasten nodig om de boeking te accepteren.





Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is verboden.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.



Afstanden

Strand: 19.6 km - Palma

Luchthaven: 21.4 km - Son San Joan

Golfterrein: 13,3 km - Golf zoon gual

Town: 0.2 km - Algaida

Treinstation: 16,7 km - Sineu

Bushalte: 0.8 km - Algaida

Veerboot: 28.2 km - Palma

Ziekenhuis: 27,3 km - Son Espases



Toeristenlicentie: 1140/2015 / ET Gasten ontvangen 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging sa creu

De ligging van "sa creu" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.