Son Garbi

2
Bungalow.Net logo


Dit charmante vakantiehuis ligt in Algaida, in een rustige omgeving in het midden van Mallorca. De accommodatie is geschikt voor 4 personen. Deze accommodatie beschikt over een privé zwembad van 9 x 4 m met een diepte van 0,90 m tot 2,10 m. Het is omgeven door een terras met ligstoelen en een buitendouche waar u zult genieten van een prachtig uitzicht over het platteland. Als u buiten wilt koken, kunt u uw geliefden verrassen met een smakelijke barbecue. Dit huis heeft twee veranda's waar u heerlijk buiten kunt dineren. Het perceel is erg groot, zodat uw kinderen lekker kunnen spelen.



Binnen zal u zich gelijk thuis voelen. De stenen muren en antieke elementen zoals de oude fontein in de woonkamer geven een warm gevoel. Hier kunt u een film kijken op de satelliet-tv, naar muziek luisteren of een goed boek bij de open haard lezen. De wasruimte staat op het terras en is uitgerust een wasmachine, strijkijzer en strijkplank.



Er is een slaapkamer met een tweepersoonsbed en airco en een andere slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een ventilator. De tweede slaapkamer ligt op een tussenverdieping is toegankelijk via een trap en staat in open verbinding met de woonkamer. Er is een badkamer met douche. Er is buitenparkeerplaats voor vier auto's.



Dit fantastische huisje ligt in Algaida, in het midden van Mallorca, omgeven door velden en weiden. In de stad vindt u alle benodigde voorzieningen voor uw verblijf. In Randa vindt u een ruitercentrum en de kapel van de Santuari de Cura is ook dichtbij. De golfbaan Son Gual ligt op ongeveer 15 km afstand en daar kunt u een balletje slaan.



Als u een strandliefhebber bent kunt u met de auto gemakkelijk naar veel fantastische stranden gaan aangezien de accommodatie zich in het centrum van het eiland bevindt. In het zuiden zijn er de levendige stranden Can Pastilla en Playa de Palma, in het zuidoosten kunt u de prachtige natuurlijke stranden Es Trenc en Sa Rapita ontdekken en in het westen kunt een dag doorbrengen op de kiezelstranden van de Tramuntana.



Afstanden:

Strand: 17 km - Can Pastilla

Luchthaven: 18,7 km - Son Sant Joan

Golfbaan: 15,1 km - Golf Son Gual

Stad: 2,4 km - Algaida

Treinstation: 21,3 km - Palma

Bushalte: 2,8 km - Algaida

Veerboot: 26,9 km - Palma

Ziekenhuis: 17,4 km - Son Llatzer

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging son garbi

De ligging van "son garbi" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.