Es Tancat Prim

3
Bungalow.Net logo

Mooi landhuis, met privézwembad en accommodatie voor 3 personen, aan de rand van Algaida.



Geniet van de ware essentie van het platteland in de buitenkant van deze prachtige rustieke villa. Het gemeubileerde terras en het privé zwembad zijn de echte hoofdrolspelers. Het zwembad heeft een afmeting van 6 x 3 m en een diepte van 1 tot 1,5 m. Geniet van een ontbijt, een paar stralen van de zon op de 4 ligbedden, een verfrissend bad en een heerlijke barbecue.



Bij het betreden van het huis, is er een mild verblijf dat de woonkamer combineert, - met TV-SAT, airconditioning en een decoratieve houtkachel -, met de eetkamer en de keuken, uitgerust met een inductiekookplaat. Meteen daarna is er een gang die u toegang geeft tot de twee slaapkamers met een tweepersoonsbed, kledingkast, airconditioning, plafondventilator en een uitgang naar het terras. Er zijn een kinderbed en een kinderstoel beschikbaar. De badkamer van het huis heeft een douche. De wasserij biedt onze gasten met wasmachine, strijkijzer en strijkplank.



De accommodatie bevindt zich op 4,6 km van het centrum van Algaida, een prachtig dorp in het binnenland met de basisdiensten voor uw verblijf en een uitgebreid scala aan gastronomie. Doordat het centraal op het eiland ligt, heeft het gemakkelijk en snel toegang in elke richting. Het dichtstbijzijnde strand is Ca'n Pastilla, op 16,1 km, hoewel u over de kust kunt gaan en leuke baaien en dromerige stranden zoals Es Trenc kunt bezoeken.



Huisdieren en het houden van evenementen zijn verboden

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke extra kosten

Er zijn twee parkeerplaatsen buiten



Afstanden

Strand: 16.1 km - Ca'n Pastilla

Luchthaven: 16,5 km - Son Sant Joan

Golfterrein: 13,8 km - Golf Son Gual

Plaats: 4.6 km - Algaida

Treinstation: 20,2 km - Palma

Bushalte: 5,5 km - Algaida

Veerboot: 25,4 km - Puerto de Palma

Ziekenhuis: 13,9 km - Son Llatzer



Toeristenlicentie: ETV / 11035







U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging es tancat prim

De ligging van "es tancat prim" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.