Ca Na Siona (Es Turonet)

6
Bungalow.Net logo


Fantastisch huis met 2 verdiepingen gelegen op een kleine heuvel met prachtig uitzicht op het platteland en de bergen. Deze accommodatie ligt in Alcudia en is geschikt voor 8 personen.



De tuin van de woning is fantastisch en heeft een verharde oppervlakte van 150m2 en er is ook een omheind gebied van ongeveer 8.000m2 waar er fruitbomen zijn. Direct bij de ingang van de woning kunt u genieten van het fantastische gemeubileerde terras van 55m2 waar u onvergetelijke momenten kunt doorbrengen met uw geliefden. Via de keuken bereikt u een geweldige veranda van 18m2, waar u kunt gebruik maken van de barbecue. Er zijn 4 buitenparkeerruimtes en de privacy van het huis is volledig.



Als u de accommodatie betreedt, komt u binnen in de woonkamer met open haard waar u kunt ontspannen weg van het dagelijkse leven, kijken naar een dvd-film of een goed boek lezen. De eetkamer is mooi ingericht waar u kunt genieten van lange gesprekken met uw geliefden. De aparte keuken heeft alles wat u nodig heeft om uw favoriete gerechten te bereiden, inclusief een elektrisch fornuis. De aparte wasruimte is uigerust met 1 wasmachine, 1 strijkijzer en 1 strijkplank. Er zijn 4 slaapkamers met kasten, 1 met 1 tweepersoonsbed op de begane grond, en de andere 3 op de 1e verdieping, 2 met 1 bed en 1 met 2 eenpersoonsbedden. Er zijn 2 badkamers, 1 op de begane grond met douche, en de 2e op de 1e verdieping met een bad. Indien nodig heeft u toegang tot een wieg voor jongere kinderen.



De dichtstbijzijnde stad, Alcúdia ligt op 3.6km afstand van de accommodatie. Twee van de meest aanbevolen activiteiten in dit gebied zijn een bezoek aan de oude binnenstad en de markt, die elke dinsdag en zaterdagochtend plaatsvindt. De Albufera, die op loopafstand is, wordt bewoond door een groot aantal inheemse diersoorten; Het is ook bekend om zijn ecologisch belang vanwege zijn biodiversiteit. Als u liever wilt genieten van stranden met turquoise water, rustige baaien en diverse watersporten zoals duiken, windsurfen en kitesurfen, logeert u op slechts 5,6 km van de haven van Alcudia. Dit gebied biedt ook allerlei uitgaansgelegenheden, restaurants, bars en clubs.





OPMERKING: De huur van dit huis is gebaseerd op de Spaanse wet van stedelijke voorwaarden (29/1994, 24th November). Volgens deze wet is het huis beschikbaar voor seizoenhuur. In het contract staat geen enkele toeristische dienstverlening vermeld. Het is alleen het gebruiken en genieten van het huis.  





Huisdieren zijn bij deze woning niet toegestaan.



Het houden van evenementen is bij deze woning niet toegestaan.



AFSTANDEN

Strand: 5.6 km - Port d'Alcúdia

Luchthaven: 56,9 km - Son Sant Joan

Golfbaan: 9,1 km - Golf Alcanada

Dorp: 3.6 km - Alcúdia

Treinstation: 10.6 km - Sa Pobla

Bushalte: 4.8 km - Alcúdia

Veerboot: 6 km - Port d'Alcúdia

Ziekenhuis: 6.3 km - Muro





Toeristenvergunning: 1323/2015/ET

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging ca na siona (es turonet)

De ligging van "ca na siona (es turonet)" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.