Can Caimari

6
Bungalow.Net logo


Dit rustige en mooie huis ligt in Bonaire, in een zeer rustige omgeving, op slechts 400 meter afstand van de zee en is ideaal voor 6 personen.



Welkom in dit prachtige huis, waar u zich zo rustig voelt op het terras omringd door kleine bomen. Het beschikt ook over een goed uitgeruste tuin met een barbecue en hangmatten. Het huis heeft een aantal directe buren, en u bevindt zich op slechts 400 meter afstand van het strand.

Als u de accommodatie betreedt, komt u binnen in een fantastische eetkamer met satelliet-tv, airconditioning en een haard. Er is ook een gerenoveerde keuken met keramische kookplaat. Het huis beschikt over drie slaapkamers met kasten, één met een tweepersoonsbed en de tweede en derde met twee eenpersoonsbedden. Er zijn twee badkamers, één met een bad en een andere met een douche. U kunt genieten van de airconditioning in de eetkamer en de gang en als u in de winter komt, bieden wij u drie radiators (maximaal). Als u met uw baby reist, is een kinderbedje en een kinderstoel op aanvraag beschikbaar. Er is een wasmachine, een strijkijzer en een strijkijzer aanwezig in de garage. 



Bonaire is een zeer rustige plek, gelegen in Alcúdia. De accommodatie ligt vlakbij de haven, vol boten en zeer levendig, en we raden het bezoek aan de zandstranden zoals Sant Joan aan, of als u van rotsen houdt, ga dan naar La Victoria. Puerto de Alcúdia is ideaal om watersporten te beoefenen, te winkelen of typisch eten te proeven in uitstekende restaurants. Mis niet Cap de Formentor, een van de mooiste plekken op het eiland met een fantastisch landschap en de traditionele markt van Alcúdia, die op donderdag en zondag plaatsvindt. 



Neem voor bijkomende kosten contact op met de adverteerder.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is niet toegestaan.

Er is een parkeerplaats voor 2 auto's. 



Afstanden: 

Strand: 0.40km - Bonaire, Mal Pas 

Luchthaven: 62.3km - Son Sant Joan

Golfbaan: 7.0km - Golf Alcanada 

Dorp: 4.5km - Alcúdia 

Treinstation: 17.2km - Sa Pobla 

Bushalte: 4,0km - Alcúdia 

Veerboot: 4.8km - Port d Alcúdia 

Ziekenhuis: 10.0km - Playas de Muro

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging can caimari

De ligging van "can caimari" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.