Laguito

6
Bungalow.Net logo

Welkom bij dit fantastische rijtjeshuis gelegen in een prachtig wooncomplex met gedeeld zwembad in Puerto de Alcudia. Het is geschikt voor 6 personen.

Het strand ligt op slechts 1 km afstand van dit prachtige huis. U kunt 's ochtends vroeg genieten van uw ontbijt onder de prachtige pergola van het terras en daarna naar het gedeelde chloorfilterbad gaan zwemmen. Het heeft een afmeting van 12 x 6 meter en de waterdiepte gaat van 0,92 tot 1,48 meter. Er is een buitendouche waar u het zand en het zout kunt afspoelen. Er zijn ook 4 gedeelde ligstoelen voor het geval u een tijdje in de zon wilt zonnebaden. Het terras is privé en biedt een mobiele barbecue waar u uw maaltijden kunt bereiden en buiten kunt genieten.



De accommodatie bestaat uit twee verdiepingen. Op de belangrijkste vindt u de woon-eetkamer met airconditioning, die is uitgerust met een satelliet-tv, een dvd-speler en een aantal boeken. De keuken biedt een keramische kookplaat en alles wat u nodig heeft om comfortabel te koken. De wasmachine, strijkijzer en strijkplank zijn ook hier. Er is ook een badkamer met douche. Boven is er een tweede badkamer met een bad en de 3 slaapkamers, allemaal met twee aparte bedden, AC en een kast, en 2 van hen met toegang tot een balkon. Als u met uw baby reist, kunnen we een kinderbed en een kinderstoel klaarmaken.



Dit huis is ideaal voor liefhebbers van strand en zee, want het ligt op slechts 1 km afstand van het fijne zandstrand. Het strand is heerlijk voor gezinnen met kinderen, aangezien de golven gematigd zijn en er zijn diensten zoals restaurants en bars in de buurt. Heel dichtbij zijn er supermarkten en winkels. Er is een golfbaan in de buurt van de zee in Alcanada, waar u ook een gezellig kiezelstrand vindt.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is verboden.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.

De openingstijden van het zwembad zijn van 09.00 tot 22.00 uur.



Afstanden:

Strand: 1,0 km - Puerto de Alcúdia

Luchthaven: 60,8 km - Son Sant Joan

Golfbaan: 7.9 km - Alcanada

Town: 4.9 km - Alcúdia

Treinstation: 12,7 km - Sa Pobla

Bushalte: 1,0 km - Puerto de Alcúdia

Veerboot: 5,7 km - Puerto de Alcúdia

Ziekenhuis: 24.7 km - Hospital Comarcal de Inca



Toeristenlicentie: L12E10548



De Ecotasa (toeristenbelasting) moet contant ter plaatse worden betaald bij het inchecken. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen. De belasting wordt vanaf de 9e dag van uw verblijf gehalveerd. Alle gasten moeten de Ecotasa betalen, behalve mensen jonger dan 16 jaar. U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de boekingsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging laguito

De ligging van "laguito" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.