Aixa

4
Bungalow.Net logo

Dit is een prachtig huis net aan de zee met een prachtig uitkijkpunt aan Pollença Bay. Het huis is omgeven door de zee aan beide zijden.
 
Het uitzicht vanaf het terras en de locatie van deze gemoderniseerde vissers huis, maken de perfecte plek om uw vakantie door te brengen.
 
Het huis heeft een goed ingerichte woonkamer en een volledig ingerichte keuken met alle apparatuur die u nodig heeft tijdens uw vakantie. In dit prachtige huis, vindt u 2 slaapkamers met vaste kast en ventillatoren op aanvraag en een familie badkamer. Het huis heeft twee terrassen, een aan de voorkant en één aan de achterkant. Beiden hebben uitzicht op zee.
De terrassen zijn meestal de favoriete hoek van het huis. Daar zult u in staat zijn om te ontspannen, zonnen, een diner met uw vrienden en familie te nuttigen of een boek lezen, terwijl u geniet van het prachtige uitzicht op de Middellandse Zee en de Cap de Formentor, een van de mooiste plekken op Mallorca.
 
Het gebied is erg rustig, er zijn niet veel buren daar. U kunt nog steeds de vissers levensstijl van jaren geleden beleven. In het verleden, vissers gigen vissen met hun Llaüts (Mallorcaanse traditionele boten) en ga dan met de vangst naar de Lonja in Alcudia om het te verkopen.
 
Vanuit dit prachtige huis zul je in staat zijn om een aantal wandel- of fietstochten te doen: Costa del Cap del Pinar, Albufereta de Pollença of bezoek de middeleeuwse stad van Alcudia die nog steeds behoudt zijn indrukwekkende muur. Dit is een perfecte plek voor een bezoek aan het noorden van Mallorca, met prachtige plaatsen in de omgeving: Formentor en de omliggende baaien, Alcudia strand en de charmante steden van Pollença en Alcudia.
 
Zonder twijfel zal dit huis uw vakantie tot een onvergetelijke ervaring maken! We hopen dat u ervan zult genieten!
 
Opmerking: De verhuur van deze woning is gebaseerd op de Spaanse wet op de Urban Lease-overeenkomsten (29/1994, 24 november). Volgens deze wet het eigendom is beschikbaar voor seizoensgebonden verhuur. Echter, de overeenkomst biedt geen toeristische diensten aan. Het is alleen voor het gebruik en genot van het onroerend goed.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging aixa

De ligging van "aixa" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.