Voramar

5
Bungalow.Net logo

Dit is een geweldig huis direct aan zee met een bijzonder uitzicht over Pollenca baai. Sa maria is een rustig en mooi strand en ligt direct voor het huis.  

Het uitzicht vanaf het terras en de plaats van de gemoderniseerd vissershuis maakt deze plek tot een perfecte plek voor uw vakantie.  

Het huis is mooie ingericht met een woonkamer en compleet ingerichte keuken met alles wat u nodig zou hebben tijdens uw vakantie. In dit mooie huis vindt u drie slaapkamers met kast en ventilator en twee badkamers, waarvan een met een douche en een met bad) Achter het huis is een kleine patio waar ook de wasruimte en de barbecue is.  Verder is er in het huis satelliettelevisie en Wifi.  

Het terras aan de voorkant is meestal de favoriete hoek van het huis. Hier kunt u ontspannen, zonnenbaden, eten met uw vrienden en familie, een boek lezen, genieten van het mooie uitzicht over de Middellandse Zee. Het is een rustige streek, u ervaart hier no de voormalige levensstijl van de vissers vele jaren terug. Er gaan nog steeds vissers  de zee op met de  “llaüts” (traditionele vissersboten uit Mallorca) en gaan dan naar Lonja dichtbij  om de vis te verkopen. Als u van vis houdt, raden we u aan het hier te kopen.  

Vanaf dit mooie huis kunt u mooie fiets- en wandeltochten maken;  Costa del Cap del Pinar, Albufereta de Pollença of bezoek de middeleeuwse stad als  Alcudia met de goed bewaarde indrukwekkende muur.  Dit is een perfecte plek voor een bezoek aan het noorden van Mallorca, evenals de schitterende bezienswaardigheden zoals bij Formentor en de omliggende grotten, het Alcudia stranad en de mooie steden als Pollenca en Alcudia.  

Dit huis is zonder twijfel  de plek voor uw onvergetelijke vakantie ervarig, geniet ervan !



Attentie:  De verhuur van het huis is gebaseerd op het Spaanse wet, namelijk wet 29/1994 of 24 november op stedelijke basis. Dat is de reden dat dit huis beschikbaar is tijdens het seizoen. In het contract zal niet altijd elke dienst aangeboden worden. Dit contract dekt alleen het gebruik van het huis met veel vakantieplezier.  

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging voramar

De ligging van "voramar" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.