Golf

7
Bungalow.Net logo

Wie heeft er nooit van gedroomd om wakker te worden van het geluid van de zee? In dit zomerhuis kunt u tijdens het ontbijt op het terras genieten van een prachtig uitzicht op zee. De accommodatie inspireert met zijn mediterrane stijl en de rustige locatie.

Dit huis met 2 verdiepingen heeft 220 m2 en telt 4 slaapkamers met uitzicht op de baai: drie met een tweepersoonsbed en een met een stapelbed voor 3 personen. Het huis is zeer goed ingericht en licht. In de woon-eetkamer kunt u ontspannen een boek lezen, satelliet-tv kijken of een maaltijd organiseren met familie en vrienden. De keuken is uitgerust met een magnetron, een mixer, een koffiezetapparaat, een gasfornuis, een vaatwasser, een oven, een koelkast en nog veel meer. U vindt er ook een wasmachine, een droger, een strijkijzer en een strijkplank.



Begin de dag met een ontbijt op het gemeubileerde terras en geniet van het uitzicht op de zee. Er is ook een grasveld waar de kinderen kunnen spelen terwijl u zonnebaadt na een duik in de zee, op slechts 5 meter van uw tuin. Er is ook een barbecue en een ruimte voor het huis om uw auto te parkeren. Drie kajaks zijn gratis beschikbaar.



De locatie van het pand is bijzonder mooi. Alcanada is een zeer rustige omgeving en wordt voornamelijk bewoond door de lokale bevolking. Daarnaast liggen er veel luxueuze villa's in de straten van de urbanisatie. Aan het einde van Alcanada is er een rustig strand.

Direct tegenover staat een klein eiland met een vuurtoren, waar u kunt zwemmen. In de omgeving is er de golfbaan Alcanada, een van de beste op het eiland. De 18-holes golfbaan biedt alle accessoires en alle extra's die u nodig hebt. Een kleine supermarkt en enkele goede restaurants vormen een aanvulling op het algemene beeld van Alcanada.



In een paar minuten met de auto bereikt u de haven van Alcudia, waar u een breed scala aan restaurants, supermarkten, winkels en recreatieve voorzieningen vindt. De promenade is een geweldige plek om te wandelen en jezelf te verwennen met een zelfgemaakt ijs. In de omgeving zijn er veel mooie baaien en stranden. Speciaal aanbevolen zijn de baaien en stranden van Cala de Sant Pere, Playa Des Morer Vermell, Playa de la Victòria en Es Coll Baix.



Huisdieren tot 5 kg zijn welkom.

Het houden van evenementen is verboden.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.



Afstanden:

Arts: 4,5 km

Rotsstrand: 5,5 m

Luchthaven: 60 km

Treinstation: 19,4 km

Supermarkt: 550 m

Restaurant: 1 km

Golfbaan Alcanada: 350 m

Geldautomaat: 2,5 km

Bushalte: 350m



Toeristenlicentie: 3428 Gasten ontvangen 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging golf

De ligging van "golf" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.