Can Seti

3
Bungalow.Net logo


Dit romantische huis met privé zwembad ligt in Alaró, midden in het Tramuntana-gebergte en is geschikt voor 3 tot 4 personen. Dit charmante huis vol karakter heeft een prachtige graveltuin met een bovengronds zwembad van 3m x 3m met een diepte van 1,3m. 's Middags kunt u een goed boek lezen in de hangmat of de tuinschommel of zonnen op een van de vier ligstoelen. De veranda is ideaal om buiten te dineren. Naast het zwembad is er een barbecue perfect om buiten eten te bereiden. Deze kleine en huiselijke woning ligt in een rustige zone aan de rand van het dorp, het is omheind en heeft geen directe buren.



Het huis heeft een rustieke en charmante, typisch Mallorcaanse stijl. Er is een gezellige zit-eetkamer met airconditioning en een grote open haard en een volledig uitgeruste open keuken voorzien van een gasfornuis. Er is ook een wasruimte met wasmachine, strijkijzer en strijkplank. Er is een eenpersoonsslaapbank in de woonkamer voor een vierde persoon.



U zal zich thuis voelen in de slaapkamer op de begane grond met een tweepersoonsbed, kledingkast en ventilator. Via een houten ladder heeft u toegang tot de tweede slaapkamer met een eenpersoonsbed. Houd er rekening mee dat de slaapkamers geen volledig privacy hebben. De badkamer beschikt over een bad. In het laagseizoen zijn er twee elektrische radiatoren en ventilatorkachels aanwezig. Een kinderbed en een kinderstoel kunnen op aanvraag worden verstrekt.



Het rustige en betoverende dorp Alaró is een van de mooiste bergdorpen in Mallorca. Dit is een echt paradijs voor wandelaars en fietsers, met gemarkeerde routes door de bergen. Een mooi pad leidt u naar het kasteel van Alaro, waar u van een prachtig panoramisch uitzicht kunt genieten. Een ander pad loopt richting Orient naar de Salt D'Es Freu watervallen. Wat de stranden betreft, kunt u kiezen voor de kiezelbaaien van de bergen (Cala Deià, Port de Valldemossa) of de zandstranden van het zuiden (Playa de Plama, Palmanova, Peguera). In Alaró vindt u alles wat u nodig heeft om uzelf te verzorgen tijdens uw vakantie.



Opmerking: De huur van dit huis is gebaseerd op de Spaanse wet van stedelijke voorwaarden (29/1994, 24 november). Volgens deze wet is het huis beschikbaar voor seizoenhuur. In het contract staat geen enkele toeristische dienstverlening vermeld. Het is alleen het gebruiken en genieten van het huis.  



Opmerking: wij kunnen de gasten onder de 24 jaar niet accepteren, tenzij zij vergezeld gaan met hun ouders. Wij hebben kopieën van de paspoorten van alle gasten nodig om de boeking te accepteren.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is niet toegestaan.

Raadpleeg de adverteerder voor eventuele kosten.

Er is buitenparkeerplaats voor 2 auto's.



Afstanden:

Strand: 30 km - Playa de Palma

Luchthaven: 30 km - Son Sant Joan

Golfbaan: 25,3 km - Son Termens

Dorp: 2 km - Alaró

Treinstation: 6 km - Consell

Bushalte: 3 km - Alaró

Veerboot: 35 km - Palma

Ziekenhuis: 16 km - Inca

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging can seti

De ligging van "can seti" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.