Ca Na Carme (Alaronera)

4
Bungalow.Net logo

We verwelkomen 4 gasten in dit mooie en typisch Mallorcaanse landhuis, gelegen aan de rand van Alaró, een klein maar charmant dorp.
Als je het gevoel hebt alsof je op de berg zelf bent zonder van huis te gaan, is dit de perfecte plek. De tuin is omringd door bomen en planten alsof het een klein bos of een botanische tuin was. Er zijn veel terrassen en paden gemaakt door de rotsen en stenen zelf die de wandelingen langs deze plek iets onvergetelijks maken, evenals buiten zitten en een glas wijn in vrede hebben. U kunt genieten van een ontbijt op de veranda, waar u ook kunt lunchen of dineren onder het genot van het uitzicht op de bergen, de velden en het dorp. Het pand is omheind en er zijn buren in de buurt. Het huis, versierd met veel prachtige antiquiteiten, heeft een grote hal als je binnenkomt, die leidt naar de eetkamer, voorbereid voor 8 personen. Vervolgens bereikt u de woonkamer met airconditioning, die ook een houtkachel en ruime banken heeft om te ontspannen tijdens het kijken naar satelliet-tv of het lezen van een interessant boek. De keuken, ondanks zijn grootte, telt met alle gebruiksvoorwerpen en huishoudelijke apparaten zoals de keramische kookplaat, oven en magnetron onder anderen. De wasruimte is onafhankelijk en wordt geleverd met een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank. De badkamer van het bad is uitgerust met een bidet. De slaapkamers bevinden zich op de bovenverdieping. Er zijn twee slaapkamers. Eén heeft twee eenpersoonsbedden en er is genoeg ruimte voor een kinderbedje en een kinderstoel en een eigen toilet. De tweede slaapkamers heeft een tweepersoonsbed. Beide zijn uitgerust met een kast en airconditioning. Alaró is een stad in het westen van Mallorca, omgeven door bergen en met enkele routes voor excursies. In feite raden we de excursie van Salt d'es Freu aan echte wandelaars aan, vooral tijdens het winterseizoen omdat het regenwater naar beneden valt en het een spektakel is. Het bezoek aan het beroemde kasteel van Alaró is een must. U vindt een supermarkt in het centrum van het dorp, evenals goede restaurants en cafés. met betrekking tot de stranden, kunt u kiezen tussen de zandstranden zoals die in Palma of kleine kiezelbaaien zoals Port des Canonge en Cala Deià. Huisdieren zijn niet toegestaan. Het houden van evenementen is verboden. Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten. Afstanden Strand: 35 km - Luchthaven Playa de Palma: 32 km - Son Sant Joan Golfterrein: 22 km - Golfpark Stad: 1 km - Alaró Treinstation: 5,1 km - Consell Bushalte: 1 km - Alaró Veerboot: 28 km - Puerto de Palma Ziekenhuis: 18 km - Hospital Comarcal de Inca Toeristenlicentie: ET 3578 Je ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging ca na carme (alaronera)

De ligging van "ca na carme (alaronera)" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.