Natuurhuisje in Castellazo

2
Natuurhuisje.nl logo

Dit bijzondere Natuurhuisje is opgebouwd uit één ruimte van 20m2, waarin een keuken, zithoek, een bank en een tweepersoonsbed. Het is heel basic, met bronwater uit de kraan wat wordt opgewarmd door de zon. Hier, waar alles net wat anders dan anders is, is binnen buiten en buiten binnen! Vanaf de parkeerplaats loop je 100 meter naar boven over een natuurlijk paadje om bij de het huisje te komen. Er is een apart badhuisje. Het toilet is een droge eco-WC en de douche is van hout en leem, met kiezels uit de rivier. Ook hier wordt het water opgewarmd als de zon schijnt. Het is door de eigenaresse zelf ontworpen en gebouwd, van natuurlijke materialen zoals hout, steen, kalk en zand, modder en buxustakken. Zij deed dit samen met twee spaanse vrouwen die hierdoor het vak konden leren. Het groene plantendak, dat helemaal is opgebouwd uit houten balken en organische stammen, is een belevenis op zich. Rondom is veel groen waar je heerlijk in kunt vertoeven.

Bijzonderheden natuurhuisje in castellazo

Tuinmeubilair, Internettoegang (WiFi), Tuin, Terras (privé), Koel-/vriescombinatie, Tuindeuren, Keuken, Tweepersoonsbed, Contactloos verblijf

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in castellazo

De ligging van "natuurhuisje in castellazo" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.