Natuurhuisje in Almogia

8
Natuurhuisje.nl logo

Dit natuurhuisje ligt tussen Almogía en Villanueva de la Concepción, 45 kilometer ten noorden van Málaga, in een kleine urbanisatie van typisch Spaanse witte villa's, elk met eigen stijl en karakter. Het is goed bereikbaar langs geasfalteerde banen. Het huisje kijkt rondom uit op het dal en de heuvels. De zonsopgang en -ondergang en de sterrenhemel zijn hier echt zeer mooi. Dit alles wordt geaccentueerd door de tuin (3000 m²) bezaaid met mediterrane planten waar de agaven, yuccas, fruitbomen en bougainvilles de trend zetten. Van dit alles kun je rustig genieten vanaf het grote, private zuidterras met verwarmd privé zwembad, dus de gehele dag zon gegarandeerd; terrasmeubelen en ligstoelen nodigen uit om weg te soezen, de parasols en het zwembad brengen je de nodige koelte. De zwembadverwarming maakt het mogelijk een aangename temperatuur in het zwembad te verkrijgen (medio april - medio november). Het zwembad is voorzien van veiligheidscover en het zwembadterras kan afgesloten worden. Er is 300 m² terras beschikbaar: keukenterras, zwembadterras, barbecue/barterras en terras binnenkoer. Het huisje is een familiehuis dat rust en ruimte biedt. Alle elementen zijn aanwezig om van een sprankelende vakantie te genieten!

Bijzonderheden natuurhuisje in almogia

Keuken op de parterre: Afwasmachine, Kast, Koel-/vriescombinatie, Koffiezetapparaat, Kookstel (gas), Magnetron, Oven, Stoelen, Tafel, Wasmachine, Waterkoker

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in almogia

De ligging van "natuurhuisje in almogia" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.