Groepsaccommodatie Pinheiro de Coja

10
14
Groepen.nl logo

Deze groepsaccommodatie bevindt zich in een verbouwde boerderij in het groene hart van Portugal. De groep van maximaal 14 personen zal hier onder andere beschikking hebben over een eigen bar, zwembad en riante tuin. Er zijn totaal 5 slaapkamers, 2 woonkamers, 3 keukens, bar, privé zwembad, verschillende terrassen en privé parkeerplaats.

Prachtig gelegen luxe accommodatie met alle mogelijkheden

 De accommodatie beschikt over 3 luxe verblijven, twee 3-kamer appartementen en een studio. Allen voorzien van een luxe badkamer en een privéterras. De appartementen zijn voorzien van een volledig ingerichte keuken en woonkamer. Eén appartement beschikt zelfs over een afgesloten tuintje en heeft zicht op de bergen. Daarnaast is er een bar met houtkachel, zithoek en keuken. Een gezellige ontmoetingsruimte om met elkaar te verblijven. Er is een riante tuin (2500m2) met zwembad (10x5 meter), schommel, zandbak, petanquebaan, volleybalveld en diverse zitjes. Naast de accommodatie is een openbare speeltuin en een voetbalveldje, waar regelmatig dorpsbewoners te vinden zijn. De tuin heeft een ruim assortiment aan fruitbomen en -struiken waar gedurende het hele jaar vers fruit te vinden is. Gezellig samenzijn kan in de ruime bar met groot terras, waar indien gewenst ontbijt en overige maaltijden worden geserveerd. De bar is groot genoeg om een waar feest te kunnen geven, of presentaties te houden, of voor u groep te koken. In de bar is een spelotheek, bibliotheek en een ruim assortiment aan DVD's. Aansluitend aan de bar is een ruimte met een steenoven (in 2020 volledig gerestaureerd).

Ontdek samen Pinheiro de Coja 

De omgeving kenmerkt zich door ruige natuur en smalle bergweggetjes. Pittoreske dorpjes waar vanuit natuurwandelingen of mountainbiketochten kunnen worden gemaakt. Daarnaast zijn er diverse rivierstranden te vinden.
Op 4 Km afstand is het plaatsje Coaj, met de prachtige romeinse brug, diverse winkeltjes, café's en restaurantjes.
 
 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie pinheiro de coja

De ligging van "groepsaccommodatie pinheiro de coja" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.