Natuurhuisje in Ponte de lima

6
Natuurhuisje.nl logo

Dit prachtige vakantiehuis bij Ponte de Lima heeft 3 slaapkamers. Het is ideaal voor wie op een heerlijk wijnlandgoed wil verblijven. Je kunt hier zelfs gebruikmaken van het grote zwembad. Het wijnlandgoed ligt in een prachtige omgeving waar je mooie wandeltochten kunt maken. Het centrum van Lima is op slechts 5 km afstand. Eventjes met de auto rijden en je bent bij het strand aan de Atlantische Oceaan. Casa do Tanque is een van oorsprong uit graniet opgetrokken huis dat enkele jaren geleden smaakvol gerestaureerd is. Je komt de ruime zitkamer van het huis binnen via dubbele tuindeuren. In het verlengde van de zitkamer bevindt zich het iets verhoogde eetgedeelte met grote eettafel. De daarachter gelegen keuken is modern en volledig uitgerust. Op de 1e verdieping tref je de slaapkamers en een badkamer. De master bedroom heeft een eigen badkamer. Aan de achterzijde van het huis ligt een groot privéterras waarop je gezellig buiten kunt eten bij het geluid van stromend bronwater.

Bijzonderheden natuurhuisje in ponte de lima

keuken parterre: kookplaat(gas),, waterkoker,, broodrooster,, afzuigkap,, koffiezetapparaat(cups),, oven,, magnetron,, afwasmachine,, koel-/vriescombinatie

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in ponte de lima

De ligging van "natuurhuisje in ponte de lima" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.