Natuurhuisje in Candemil - v.n. de cerveira

6
Natuurhuisje.nl logo

Het natuurhuisje staat in een natuurlijke omgeving, maar bevindt zich niet 'in the middle of nowhere'. Je bent omgeven door buren, mensen die al hun hele leven in Candemil wonen, en die net als jij, de rust en de eenvoud appreciëren. Het huis is een gerestaureerde versie van het oude familiehuis, waar de oma van de verhuurder haar hele leven heeft gewoond. Oorspronkelijke elementen zoals de blauwe luiken, de granieten muren, de kleine ramen, om de warmte buiten te houden in de zomer, zijn behouden. Hieraan hebben de verhuurders een moderne, op comfort gerichte draai gegeven: open en grote ruimten (woon-keuken, slaapkamers, badkamers)  om zoveel mogelijk een gevoel van ruimte en licht te creëren, centrale verwarming door het hele huis, aangedreven door een houtkachel, een moderne inrichting met een combinatie van boerenmeubels, retro en antiek. Er is een geluidsinstallatie met versterker en cd-speler (met wat cd's) en een mini-jack kabel, die aansluit op i-pod of telefoon. De dokterskast met schuifdeuren is gevuld met interessante lectuur en strips. De verhuurder heeft een rustplek gecreëerd, dus is er bewust gekozen voor geen TV in het huis, echter is er wel wifi.

Bijzonderheden natuurhuisje in candemil - v.n. de cerveira

Open keuken op de parterre: CD-speler, Kast (x 3), Kinderstoel, Koel-/vriescombinatie, Koelkast, Koffiezetapparaat, Kookstel (gas), Oven, Radio, Sfeerhaard, Stereo-installatie, Stoelen (x 12), Tafel (x 2), Toilet, Tuindeuren, Vriezer

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in candemil - v.n. de cerveira

De ligging van "natuurhuisje in candemil - v.n. de cerveira" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.