Natuurhuisje in Lombada velha, ponta do pargo

6
Natuurhuisje.nl logo

In het uiterste westen van Madeira ver van massa toerisme ligt dit natuurhuisje in een rustig dorp genaamd Lombada Velha in Ponta do Pargo. Vijf kilometer vanaf een plaats met dokterspost, apotheek, minimarkten, enkele restaurants. Een half uur rijden naar Calheta met haven, zandstrand, meerdere restaurants en supermarkt, naar Porto Moniz met zwembaden in zee. Er zijn vele wandelingen langs irrigatie kanalen Levada wandelingen over het hele eiland kijk in de anwb gids. Prijzen in de supermarkt liggen op hetzelfde niveau als in Nederland.  Koffie, gebak, restaurants zijn veel voordeliger. Om het eiland goed te leren kennen is een huurauto wel gemakkelijk, vooral als de terug vlucht vroeg in de ochtend is. Openbaar vervoer naar het huis in Ponta do Pargo is ook mogelijk. Je dient dan wel twee kilometer berg op en af van en naar de bushalte te lopen.

Bijzonderheden natuurhuisje in lombada velha, ponta do pargo

Woon/eetkamer op de eerste verdieping: 3-zitsbank, CD-speler, DVD-speler, Eethoek, Fauteuil (x 2), Garderobekast, Internettoegang (WiFi), Kachel (hout), Kast, Koffiezetapparaat, Kookstel (gas), Magnetron, Radio, Tuindeuren, TV, Waterkoker

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in lombada velha, ponta do pargo

De ligging van "natuurhuisje in lombada velha, ponta do pargo" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.