Natuurhuisje in Vila da marmeleira

14
Natuurhuisje.nl logo

Dit prachtige, karakteristieke natuurhuis in Portugal is perfect voor grote groepen. Het huis heeft namelijk plek voor wel 14 personen. Het huis heeft twee woonkamers, een keuken, twee badkamers met bad en douche en vijf slaapkamers. De keuken is van alle gemakken voorzien. Je beschikt over een gasfornuis, koel- en vriescombinatie, magnetron, oven, koffiezetapparaat en waterkoker. De riante badkamer heeft een ligbad, douche, toilet, wastafel en bidet. Op de eerste etage bevinden zich de vijf slaapkamers. Vier slaapkamers zijn voor twee personen. De vijfde slaapkamer is voor vier personen. Buiten is er een groot zuidgericht terras met ligstoelen en een buitendouche voor de warme zomerdagen. Een overdekte buitenruimte om te eten, te barbecueën of om eens pizza's te bakken. Achter in de tuin kan je kleine dieren vinden, altijd leuk voor de kinderen en verse eieren voor een lekker ontbijt. Sinaasappels hangen rijkelijk aan de bomen, lekker voor een glaasje vers geperste sinaasappelsap.

Bijzonderheden natuurhuisje in vila da marmeleira

Keuken op de parterre: Koel-/vriescombinatie, Koelkast, Koffiezetapparaat, Kookstel (gas), Magnetron, Oven, Tuindeuren, Waterkoker

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in vila da marmeleira

De ligging van "natuurhuisje in vila da marmeleira" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.