Natuurhuisje in Vila franca da serra

5
Natuurhuisje.nl logo

Dit Natuurhuisje is gelegen op een avontuurlijk en kleinschalig vakantieparkje aan de voet van de Serra da Estrela (het gebergte van de sterren) in centraal Portugal. Je kunt hier terecht voor een ontspannende vakantie en ongedwongen gezelligheid! De Quinta (portugese woonboerderij) maakt eigenlijk deel uit van het gigantische, maar door de jaren heen verkavelde, gebied: Quinta das Fontainhas (de boerderij van de fonteinen). Die naam verwijst naar de grote aanwezigheid van waterbronnen en rivieren. Het pittoreske dorpje Vila Franca da Serra ligt op wandelafstand. De gastvrijheid van de lokale bewoners kent geen grenzen, en je kan er de gemeenschappelijke wasplaatsen en brood-ovens gebruiken, slenteren door de smalle straatjes en iets drinken "Bij Elipio" of de herders bezoeken. Verspreid over verschillende terrassen en tussen grote rotsen graniet, staan 3 natuurhuisjes en het woonhuis van de eigenaar, een bar, een zwembad en een jacuzzi. Elk natuurhuisje heeft een overweldigend uitzicht op de Serra da Estrela en ze staan ruim uit elkaar, zodat iedereen kan genieten van rust en privacy. De bar met zwembad, jacuzzi en speelhoek liggen centraal, en zijn gemeenschappelijk. Laat je verrassen door deze authentieke regio die, behalve bekend is om het natuurschoon, ook staat voor lekkere kazen, wijnen, olijven en gastvrijheid! Natuurhuisjes 28381 en 25978 zijn op hetzelfde terrein gelegen.

Bijzonderheden natuurhuisje in vila franca da serra

Woonkamer op de eerste verdieping: Eethoek, Garderobekast, Hoekbank, Kachel (hout), Kinderstoel (x 2), Oven, Stereo-installatie, Stoelen, Tafel, TV (satelliet)

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in vila franca da serra

De ligging van "natuurhuisje in vila franca da serra" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.