Natuurhuisje in Faia guarda

2
Natuurhuisje.nl logo

Helemaal achterin de moestuin van de verhuurders, verscholen in de schaduw van de olijf- en kastanjebomen, tref je dit nieuw gebouwde tuinhuis aan. Het is een heerlijk comfortabel, vrijstaand en privé gelegen appartementje van zo'n 40 m² met een grote badkamer van 9 m² er aan vast. Het natuurhuisje is slaapkamer, zitkamer en keuken ineen, eigenlijk één grote relaxruimte met veel ramen en openslaande terrasdeuren naar een grote veranda om heerlijk op te loungen. De verhuurders hebben het allemaal heel licht en royaal gehouden, in zachte en mediterrane kleuren. De geschuurde withouten vloer geeft je de sensatie van een zonnig schildersatelier. Een warme bries waait de voiles loom naar binnen. De badkamer is luxe en modern, compleet met regendouche, wastafel, toilet en bidet. Vanuit de openslaande tuindeuren, waar de ochtendzon door naar binnen stroomt, heb je vanaf het brede overdekte terras een prachtig uitzicht op de groententuin en het weelderige Portugese landschap. Het tuinhuis is geschikt voor twee personen, eventueel kan er een babybedje bijgeplaatst worden.

Bijzonderheden natuurhuisje in faia guarda

Badkamer, Badkamer (gedeeld met anderen), Balkon, Internet, Internettoegang (WiFi), Jeu de boules baan, Keuken, Keuken (gedeelde met anderen), Kinderbed, Kinderstoel, Koel-/vriescombinatie, Meertje, Open haard, Parking (x 5), Slaapbank, Terras, Terras (gemeenschappelijk), Terras (overdekt), Terras (privé), Tuin, Tuin (gedeeld), Tuin (privé, verlicht), Tuindeuren, Tuinmeubilair, Tweepersoonsbed, Zwembad (gemeenschappelijk) 250 m2

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in faia guarda

De ligging van "natuurhuisje in faia guarda" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.