Natuurhuisje in Alvorninha

4
Natuurhuisje.nl logo

Dit natuurhuisje is een kleinschalig en kindvriendelijk vakantiepark in Portugal is een oude hooischuur, die door ons tot een gezellige accommodatie is omgebouwd. De studio biedt plaats aan twee volwassenen en twee kinderen en beschikt over een typisch Portugese varanda met buitenkeuken. Het ruime terras aan de patio geeft een schitterend uitzicht over de vallei en de landerijen. Studio Palheiro beschikt over een ruime buitenkeuken die gelegen is onder de afdak van de gezellige veranda. Je hebt hier de beschikking over een aanrecht met gootsteen, een 2-pits gasstel en een koelkast met vriesvak. Bovendien vind je in de accommodatie zelf nog een magnetron en een espresso-apparaat voor Portugese cups. En het eten zelf? Lekker in de zon op het terras, aan de vierpersoons eettafel in de schaduw van de veranda, of aan de andere vierpersoons eettafel in het huisje zelf.

Bijzonderheden natuurhuisje in alvorninha

Tuinmeubilair, Internettoegang (WiFi), Koel-/vriescombinatie, Terras, Speelweide, Tuin (omheind), Terras (overdekt), Internet, Speeltoestellen, Wasmachine (gedeeld met anderen), Tuin (gedeeld), Trampoline, Jeu de boules baan, Zandbak, Terras (gemeenschappelijk), Tafelvoetbal, Parking, Keuken, Kinderstoel, Tweepersoonsbed, Badkamer, Zwembad (gemeenschappelijk) 72 m2 m2, Contactloos verblijf

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in alvorninha

De ligging van "natuurhuisje in alvorninha" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.