Natuurhuisje in Odeceixe

2
Natuurhuisje.nl logo

Rust, ruimte en zon. En dat in de nabijheid van de prachtige zuidwestkust van Portugal. Hier bevindt zich dit prachtige, vrijstaande tweepersoons natuurhuisje, omringd door olijf- en fruitbomen, gelegen op slechts vijf kilometer van de kust. Het natuurhuisje is toegankelijk via een eigen weg en beschikt over een eigen parkeergelegenheid. Het is zeer rustig gelegen en heeft een terras met heel de dag zon en een schitterend uitzicht over de groene vallei. Genieten van een prachtig uitzicht op rustige avonden, uitgerust wakker worden met fluitende vogeltjes. Het huisje is stijlvol ingericht en van alle gemakken voorzien. Het keukenblok in de woonkeuken heeft een twee-pits kookstel, koelkast, magnetron en koffiezetapparaat. Een houtkachel zorgt voor een aangename warmte op de wat koudere dagen in het voor- of naseizoen. Naast een heerlijk tweepersoonsbed is er een moderne badkamer met wastafel, douche en toilet. Buiten op het terras staan tuinstoelen en kun je gebruikmaken van de barbecue. Kortom; alle ingrediënten zijn aanwezig voor een perfect ontspannen vakantie!

Bijzonderheden natuurhuisje in odeceixe

Barbecue, Open haard, Terras, Terras (privé), Tuin, Tuin (gedeeld), Tuin (privé, verlicht), Tuindeuren, Tuinmeubilair, Contactloos verblijf

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in odeceixe

De ligging van "natuurhuisje in odeceixe" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.