Natuurhuisje in São luis

3
Natuurhuisje.nl logo

Een regeneratieve eco-boerderij in het kustnatuurpark in Zuidwest-Portugal. Het project gaat over het herstel van het land met behulp van verschillende regeneratieve landbouw- en permacultuurmethoden, het leven van het net, en het inspireren van anderen door het delen van kennis. Dit natuurhuisje heeft de perfecte omgeving om te ontspannen en tot rust te komen in een prachtig, rustig landschap vol met de rijkdom van het wild, de geluiden van het bos en een uitzicht dat reikt tot aan de Atlantische kust. Het geeft u alles wat u nodig heeft om weer in contact te komen met de geest van de natuur. Wandel door het inheemse kurkbos, neem een duik in onze natuurlijke meren en voel je gebiologeerd door de steeds wisselende zonsondergangen.

Bijzonderheden natuurhuisje in são luis

Internettoegang (WiFi), Tuin (gedeeld), Meertje, Wasdroger, Trampoline, Binnenplaats, Terras (gemeenschappelijk), Badkamer (gedeeld met anderen), Toilet, Douche, Warm water, Elektriciteit

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in são luis

De ligging van "natuurhuisje in são luis" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.