Natuurhuisje in Cercal do alentejo

4
Natuurhuisje.nl logo

Heerlijk luxe vrijstaand natuurhuisje (77 m²) gelegen op een kleine heuvel met eucalyptusbomen. Het huisje staat op een landgoed in Alentejo, op ongeveer 50 meter van het gemeenschappelijk zwembad, en heeft prachtig uitzicht. In het natuurhuisje zijn twee slaapkamers aanwezig waarvan beide slaapkamers beschikken over twee eenpersoonsbedden. In de badkamer is een toilet, wastafel, bidet en een douche. De moderne inbouwkeuken is volledig ingericht met onder andere een koelkast, combimagnetron, kookplaat, eethoek met tafel en koffiezetapparaat. De woonkamer bevat onder meer een bank, fauteuils, radio, cd speler en televisie. De houtkachel staat tussen de keuken en de woonkamer en staat garant voor gezellige warmte. Hout is aanwezig. Het huis heeft een zonnig terras op het zuiden met een tuinhaard en barbecue. De tuin is zo ingericht dat je kunt genieten van de privacy, maar het mooie uitzicht blijft behouden. De auto kan geparkeerd worden nabij het huis.

Bijzonderheden natuurhuisje in cercal do alentejo

Woon/eetkamer op de parterre: 3-zitsbank, CD-speler, Combimagnetron, Eethoek, Fauteuil, Internettoegang (WiFi), Kachel (hout), Kinderstoel, Koel-/vriescombinatie, Radio, Stoelen, Tafel, Tuindeuren, TV (satelliet)

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in cercal do alentejo

De ligging van "natuurhuisje in cercal do alentejo" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.