Casa Cercal

4
Bungalow.Net logo

Casa Cercal is gelegen in het zonovergoten Portugal, de Alentejo nabij Vila Nova de Milfontes en Cercal op 15 km van zee en strand. Het vakantiehuis is vrij gelegen en biedt een prima uitvalsbasis om te wandelen, fietsen of paardrijden. De Atlantische oceaan met haar ruige kustlijnen en mooie (privé)stranden zijn goed en snel bereikbaar.
Op het landgoed van ruim 12 hectare, gelegen midden in de natuur, treft u fruitbomen, een zwembad, stallen en paarden aan. De elektriciteitsvoorziening is volledig op zon- en windenergie. Bovendien heeft u een prachtig panoramisch uitzicht vanaf het zwembad. De directe omgeving biedt u o.a.: Natuur, strand, cultuur en watersport en dat allemaal vanuit uw eigen vakantiehuis in Portugal.
Het vakantiehuis is geschikt voor 2 tot 5 personen en is voorzien van een romantische houtkachel, waardoor deze ook ook geschikt is voor een vakantie in het vroege voorjaar, late najaar en de winter. Bovendien is er een zwembad met buitendouche en ligstoelen. In een (h)eerlijk mediterraan klimaat bevindt u zich in een ideale vakantieomgeving. In de Alentejo is het goed vertoeven, voor jong en oud.
Het vakantiehuis heeft de beschikking over een extra tuinkamer: de rondom gelegen natuur. U loopt zo het vakantiehuis uit en wandelt onder de eucalyptusbomen het enorme landgoed in. Veel plekken om te zitten, te ontbijten of een gesprek te voeren. Er is een prachtig verkoelend zwembad, met luxe (lig)stoelen en een speelveld voor uw kinderen.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging casa cercal

De ligging van "casa cercal" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.