Natuurhuisje in Castelo de vide

2
Natuurhuisje.nl logo

Dit vrijstaande natuurhuisje is ingericht met een vleugje romantiek. Dezelfde romantiek die op het terras te vinden is. De badkamer is een kleine wellness-ruimte op zich en heeft een verrassende blik op de sterrenhemel. Diezelfde sterrenhemel die je vanuit je slaapkamer kunt aanschouwen door de glazen wand. De keuken is compleet uitgerust met een keramische kookplaat, oven, een Nespresso koffiemachine, een toaster, een vaatwasser en een ijs/vrieskist. De rijk uitgeruste keuken zorgt ervoor dat je culinair niets tekort hoeft te komen. En het audio surround systeem met een aansluiting voor een Iphone/Ipod is er voor je favoriete vakantiemuziek. De bank in de woonkamer kan eenvoudig tot een tweepersoonsbed worden getransformeerd (zie extra kosten). Een vrijstaand huisje die door de romantische inrichting en ligging je zal inspireren tot 'Amor Perfeito'.

Bijzonderheden natuurhuisje in castelo de vide

Badkamer in het kelder: 2-pers. bed, 2-pers. slaapbank, Bidet, Douche, Eethoek, Garderobekast, Haardroger, Kast, Koel-/vriescombinatie, Koffiezetapparaat, Kookstel (keramisch), Oven, Stoelen (x 4), Tafel, Toilet, TV, Vloerverwarming, Wastafel, Waterkoker

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in castelo de vide

De ligging van "natuurhuisje in castelo de vide" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.