Natuurhuisje in Jarkowice

8
Natuurhuisje.nl logo

Deze oase van rust deelt de verhuurder graag zonder winstoogmerk. De huuropbrengst van het natuurhuisje gaat naar de Stichting Levensblij voor gezinnen met zorg-intensieve kinderen. Met vloerverwarming en een houtgestookte kachel kom je nooit meer uit de reuze koloniaalse banken. Mocht de grote eettafel nog niet voldoende zijn, dan kun je ook nog aan de bar zitten. De open, sfeervolle, landelijke keuken is van alle gemakken voorzien, zoals een vaatwasser. Wintersporters kunnen ski's of snowboards laten drogen in het ketelhok. Een deurtje verderop is een doucheruimte met wasmachine en droger. WiFi is aanwezig. Op de begane grond is ook nog een extra ruime kamer die gebruikt kan worden als slaapkamer of speelruimte. Vanuit de woonkamer heb je toegang op het ruime houten terras, waar je beschut kan zitten, zonnen, met windbuks kunt schieten of kunt barbecueën. Grenzend aan het huis, onder de schuine kap, bevindt zich een garage waar een auto in past. Op de eerste verdieping drie royale tweepersoons slaapkamers. De grootste slaapkamer is voorzien van een tweepersoonsbed. De badkamer is voorzien van een ligbad, toilet en wastafel.

Bijzonderheden natuurhuisje in jarkowice

Woonkamer op de parterre: 2-zitsbank, 3-zitsbank, DVD-speler, Internettoegang (WiFi), Kachel (hout), Kast, Stereo-installatie, Vloerverwarming, CD-speler, TV (satelliet)

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in jarkowice

De ligging van "natuurhuisje in jarkowice" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.